Türkiye'nin gece görüntüsü mükemmelmiş…

_-KeePeR-_
15-04-2009, 12:41   |  #26  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj

Fena değiLdi.

Hiper£l£v£nKids
15-04-2009, 18:03   |  #27  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,310 mesaj

Bizim ülke burası

SaGoPa KaJMeR.
17-04-2009, 21:13   |  #28  
SaGoPa KaJMeR. avatarı
Yıllanmış Üye
2,547 mesaj

Güzelmiş,Alkış Aynen Bende Ülkemiz Hakkında Güzel Birşey Bekliyordum Öylece Kala KaldımAğlıyor

Ahmet Ertuğrul
17-04-2009, 23:05   |  #29  
Ahmet Ertuğrul avatarı
Yıllanmış Üye
3,651 mesaj
urkatat
güzel,
birileri inş partizanlık yapmaya başlamaz ;)
Disko diskooo partizaniiDil çıkarıyor
Selçuk İslamoğlu
Benim durumuma benziyor ha bu...

Bizim köy Dikilitaş'ta, son bir aydır her gece, yaklaşık 10 dakika veya ani gidip gelmeler, 1-2 kere de akşam 8'den gece 1'e kadar gittiği oldu. İstisnasız. En sonunda "Arkasında artık siyasi artniyet arandığını", "elektronik cihazlarımızın faturalarını topluca göndereceğimizi" belirterek, tabii şikayet ettik. (Nitekim bana bir güç kaynağına maloldu, yenisi almak zorunda kaldım)

Bugün trafoyla uğraşıyorlardı, tabii yine kesikti sabah 9'da... Hadi hayırlısı belki bundan sonra kesmezler. Ama bırakın zammı, zamsız bile alamıyorduk bu elektrik denen nesneyi :)

Bilgisayarı ilk aldığımda ups'im yoktu. Bizim burda da ha bire 10 dk lığına ya elektrik gidiyor ya da akım dalgalanması oluyordu. Bilgisayarı garanti kapsamındayken abartısız 4 kere servise götürdüm, hepsinde psu'm yanmıştı. Sonuncuda anakartta yanmış, anakartın aynı modelini bulamadılar, bir üst modelini taktılar,Kahkaha garanti de o ay bitiyordu hemen bir ups aldım. Yoksa daha çok gidecektim servise. Bizim santralin eskiliğinden kaynaklanıyor sanırım, yoksa normal kesintiler her zaman oluyordu da.. bu voltaj dalgalanması, 5 dk lık kesintiler sanıyorum o yüzden.