arkadaşlar...türkiye televizyonlarının sansürlü yayınları tütün ürünleri alkol çeşitleri gizli marka gösterimleri dehşet görüntüleri küfür sözleri ve erotizim sahneleri şeklinde sıralanıyor...ülkemizde 1990 yılında özel televizyonların yayın hayatına geçmeleriyle birlikte özellikle geceleri yayınlanan erotizim yapımları ekrana gelirdi 1994 yılından itibaren denetleme kurumunun faliyetine geçimiyle başlıyan televizyondaki sansürlü yayın 21 yıldır sürüyor ve daha yıllarca devam edeceğini düşünüyorum...
Türkiye televizyonlarının sansürlü yayınları
alkol ve sigarayı kaldırsınlar ama kalanını asla kaldırmasınlar bence.
(yanlış anlamanın önüne geçeyim: alkol ve sigaranın buzlanmadan yayınlanmasını destekliyorum kalanının da buzlanarak/biplenerek yayınlanmasını destekliyorum.)
Son Düzenleme: ttbpc ~ 07 Kasım 2015 20:16
alkol ve sigarayı kaldırsınlar ama kalanını asla kaldırmasınlar bence.
(yanlış anlamanın önüne geçeyim: alkol ve sigaranın buzlanmadan yayınlanmasını destekliyorum kalanının da buzlanarak/biplenerek yayınlanmasını destekliyorum.)arkadaşım...türkiye üzerinden yayın yapan televizyonların filimlerdeki alkol,uyuşturucu,küfür,gizli marka,dehşet ve erotizim sahnelerinin orijinal çekimleri gibi aynen sansürsüz yayınlanmaları taraftarıyım zira sansür olayından müthiş nefret ederim...
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 5
43 mesaj
sansürü T.Ç denen politikacı başlattı...