evet arkadaşlar türkiyenin heryerine en güncel oyunlar eğitim setleri çizgi filmler internette zor bulunan o aradığımız power rangers bölümleri pokemon bölümleri beyblade gibi çizgi filmler kemal sunal kurtlar vadisi gibi filmleri piyasaya göre en uygun fiyata vereceğim
Türkiyenin heryerine en güncel oyun eğitim seti fl
dediğiniz doğru ama indirmeyi bilmeyenler veya uğraşmak istemeyenler için zaten piyasaya göre ucuza veriyorum indirmeyi bilenlere diyeceğim bir şey yok am hd isteyene özel hd indirebilirim
hd bulabileceğine aminmisin ben pokemon ve dragon ball'ın eski bölümlerinin hiç bir yerde hd olanu bulamadım. gezmediğim çin japon trackeri kalmadı en kral anime trackerlerde bile yok eğer gerçekten varsa inan alabilirim özel koleksiyonum var benimde anime olarak.
dragon ball z 261 bölüm 720p varsa orjinal tr dublaj farketmez bana ulaş ya da bura yaz takipteyim.
pokemon tam hd yok ama neredeyse hd kaliteli var tr dublaj ve 14 sezondan fazla ki kaonlarda kaliteli drogan ball yoktu ama bulurum hemen isterseniz en uygun fiyata verrim
pokemon tam hd yok ama neredeyse hd kaliteli var tr dublaj ve 14 sezondan fazla ki kaonlarda kaliteli drogan ball yoktu ama bulurum hemen isterseniz en uygun fiyata verrim
Neredeyse hd derken 480p 576p falansa olmaz ama 720p kaitesidir birz düşüktür olur onlar dragon ball z ilk 9 sezon 83-92 arası olması lazım ben ciddi alıcıyım ekran alıntısı at buraya ya da bir bölümü bir yere yükle ya da kes birkaç dakikalık yükle youtube gibi bir yere bakayım beğenirsem kiğ kaliteliyse kesin alırım.
tamm pokemondan bir kesit koyarım o zaman ona göre alırnısınız yalnız dediğim gibi 14 sezondan fazla şu varki hd si yoksa almazmısınız piyasada mesela en azından yok yerine var olması daha iyidir yani kötü yerine iy hesabı
Evet arkadaşım dediğiniz gib caps koydum dragon ball z nin bölümler şu an yok ama hemen indirebilirim evet ne düşünüyorsunuz sizden haber bekliyorum
Dostum kalite bu değil bunlar bende var hemde türkçe sesleri de ayrı şekilde arşivli.
Dragon ball z 261 bölüm bide onlardan bir kaç parça caps at bakalım.
Oyalamak istemiyorum seni de gerçekten ciddi boyutta 5 6 bin dvdlik kocaman bir sandık arşivim var o yüzden seçiciyim gerçekten bir kaç defa one piece almıştım ilk 2sezon kaliteli olarak.
o daha yok dediğim gibi isterseniz indireceğim de sizde pokemonun hangi sezonları var onun dışında başka şeye ihtiyacınız yokmu eğitim seti en güncel oyunlar vs didğim gibi piyasaya göre en ucuza vereceğim
Dostum ben zaten arşivci birisiyim one pieceden digimona pokemondan dragon balla kadar envai çeşit filmin 720p sürümü arşivimde mevcuttur. yaklaşık bir valiz dvd var binlerce belkide hiç saymadım. ama artık dvd arşiv yapmıcam 6 7 yıl önce yaptığım kayıtlarda bozulanlara rastladım direk hdd alıp oraya arşivliyorum.
Sana tavsiyem insanların çok rahat bulabilecekleri şeyleri değil de benim gibi koleksiyon yapanların eksiklerini gidermeye bak. ben diyorum 720p ve dengi dragon ball z 261 bölüm 9 sezon bulabilirsen talibim. hadi kolay gele.
tavsiyeniz için sağolun ama şu var ya istediğiniz yoksa 720 p piyasada normal kalitede varsa almazmısınız yoktan iyidir yani he olsun aklınızda falan varsa bende belki vardır yugioh ninja kaplumbağalar ayrıca power rangers de var