Beyler dotayı en son 4 sene öncemi ne oynamıştım şimdi nasıl kurcağımı bilmiyorum biri bana dotanın linkini falan verebilirmi birde aynen loldeki gibi nasıl türklerle oynayabilrim ? illa türk olmasıda gerekmiyor tabi yabancılarlada olur ama türk olsa iyi olur
türkler ile dota oynama
steam ı kur dota 2 steam üzerinden oyanıyor türklerle oynamak içinde tek yapabileceğin türkiye kanalınagirip ordan partilere katılma otomatik arattırınca %90 yabancı denk geliyor ama inan bana yabancıları tercih edersin
Beyler dotayı en son 4 sene öncemi ne oynamıştım şimdi nasıl kurcağımı bilmiyorum biri bana dotanın linkini falan verebilirmi birde aynen loldeki gibi nasıl türklerle oynayabilrim ? illa türk olmasıda gerekmiyor tabi yabancılarlada olur ama türk olsa iyiSteam'i indireceksin, üyelik açıp gireceksin. Steam'den DOTA 2'yi bulup indireceksin. Steam hesabın = DOTA 2 hesabın olacak.
iyide steamde dota2 paralı değilmi ?
Paralı bizim de demek istediğim korsan paylaşım yapmak yasak burada kappiş :sadece gözlerde değil, beyinde de hasar var.. belki beyindeki hasar gözlerini de etkilemiştir. Steam'in ne olduğunu bile bilmeden insanları yanlış yönlendiren ucubeler yüzünden çoğu uzman artık foruma girmiyor..
sorusuna cevap isteyen genç dostum Steam Dota 2'yi sorunsuz oynayabileceğin tek platform, oyun ücretsiz bir oyun.. Türklerle oynama konusuna gelince bir cevapta yabancılarla oynamayı tercih edersin diye yazmış arkadaşın biri, kendi ırkından bu kadar nefret eden başka bir toplum yoktur heralde.. tamam türk oyuncuların oyun becerileri yabancılar kadar iyi olmayabilir, bazen oyun bozanlık yaptıkları da olabilir, ama aynı şeyleri emin olun yabancılarda yapıyor. kendini bilen Türk oyuncularla oynaması çok daha zevkli oluyor, birde mikrofon olayı işin içine girince en azından süper ingilizce olmadan bildiğin dilde oyuna tam hakim oluyorsun. sana tavsiyem steam'e üye ol, oyunda kendini geliştir senin gibi gerçekten oynamak isteyen 4-5 arkadaş daha bul takımınızı kurun yabancı serverda Türkleri küçümseyen Türkler ve yabancıların bir tarafına incir ağacı dikin..
Ayrıntılı bilgi için resime tıkla
[url=http://store.steampowered.com/app/570/?snr=1_7_15__13][/url]