slm arkadaşlar turknetten aradılar kampanyalı ilk 6 ay filan ttnetten turknete geçmemi tavsiye edermisiniz perşembe sözleşme yollıcklar düşünceleriniz nedir?
turknete geçiş
Yıllardan beri Tt, ardından Smile, son olarak da Turknet kullandım. Diyebilirim ki bu 3'lü arasından en kötüsü malesef Turk.net çıktı. Bir kere faturalandırma sistemleri bir ay ilerisinden başlıyor; yani daha ilk faturadan duble duble ödemeye başlıyorsunuz. Ayrıca hız da Smile'ye göre çok daha tutarsız ve site bazlı yavaşlamalar mevcut. Ek olarak ttnet'in engellemediği belki de binlerce site; tamamen nedensiz yere direkt olarak Turknet'in kafasına göre koyduğu kısıtlamalar yüzünden erişilemez halde. Dönem dönem dosya indirme sitelerine de ban koyuyor turk.net ve ne bir mahkeme emri var ne de başka birşey. Sayfa bulunamıyor diyor sadece, oysaki dns'yi değiştirdiğiniz anda ulaşılamayan site hop açılıveriyor - ki sitelerin ip engellerine de baktım; tamamen turk.net'in marifeti bu.
Kısacası hızınızdan memnunsanız bu tarz yeni servis sağlayıcı arayışına hiç girmeyin. Zaten ilk 3-4 ay nereye geçerseniz geçin hattınızı ttnet santrali tam olarak bırakmayacağı için sürekli hat kesilmesi ya da belirgin yavaşlamalarla uğraşacaksınız. Ancak fiyatlandırma farkı abartılı derecede yüksekse düşünün alternatifleri...
hocam yorumun için teşekküre ediyorum...
aga salla ttneti turkneti smile kullan biri kullan