İddaa Oynadım Tutmıcanı Bılıyorum Ama Ya Tutarsa Hesabı Bızmkı:d
M.city M.unıted ms -1
Fener Beşiktaş ms -0
Malaga Valencia ms -2
R.betis Atl.Madrid ms -2
Lahti Inter Turku ms -2
Sao paulo Santos ms -1
5 Lıra Yatırdım 740 Lıra Verıyo:d
İddaa Oynadım Tutmıcanı Bılıyorum Ama Ya Tutarsa Hesabı Bızmkı:d
M.city M.unıted ms -1
Fener Beşiktaş ms -0
Malaga Valencia ms -2
R.betis Atl.Madrid ms -2
Lahti Inter Turku ms -2
Sao paulo Santos ms -1
5 Lıra Yatırdım 740 Lıra Verıyo:d
İyiki Soledın:d Bende Bılıom Tutmıcanıda Iste Nasrettın Hoca Hesabı Ya Tutarsa:d
hepsine +7 yazsaydın daha çok para verirdi
xExCaLiBuRx zamanın varsa hemen bu maclara aynı şekilde bozmadan sistem 5 6 yap kardeşim göreceksin bana dua ediceksin harbiden çabuk ama uç hemen...
geçen hafta 2 tl'ye 7000tl veren bi kupon yaptım , bir maç bile tutmadı :)
tutabilir bence , neden olmasın ;)
uzman iddaacılar cevap verirse çok sevinirim elimde 6 maçlık bir kupon var sistem 5 6 yaptım Toplam Kolon 7 bunlardan 2 maç yattı acaba tutmuşmudur bu kupon...İddaacı 2 maç yatsa bile tutar dedi ???
uzman iddaacılar cevap verirse çok sevinirim elimde 6 maçlık bir kupon var sistem 5 6 yaptım Toplam Kolon 7 bunlardan 2 maç yattı acaba tutmuşmudur bu kupon...İddaacı 2 maç yatsa bile tutar dedi ???Sistemde 2 Maç Yatma Hakkın Vardır Dıer 5 Maç Tutduysa Paranı Alabılırsın Problem Deıl
Sistem tam olarak ne acaba?
Sistemde 2 Maç Yatma Hakkın Vardır Dıer 5 Maç Tutduysa Paranı Alabılırsın Problem DeıOynadığım Maçlar kardeşim....348 - LYON - QUEVILLY - ÜST
371 - REAL MADRİD - SEVİLLA - KG VAR (KARSILIKLI GOL)
395 - CHELSEA - QPR - ÜST
404 - İNTER - CESENA - ÜST
446 - FENERBAHÇE - BESİKTAS - KG VAR (KARSILIKLI GOL)
458 - VALLECANO - BARCELONA - ÜST
SİSTEM - 5 - 6
MİSLİ - 1 TOPLAM KOLON : 7GENE TUTMADI DİYOR NEDEN ACABA..??
Lyon Ve Madrid Maçları Yatmıs Sadece Tutması Lazım One Saçmalık 2 maç Yatma Hakkın Vardır
Enteresan Hıcbı Fıkrım Yok Baska Bayıı e Gıdıp Denedınmı
arkadaşım sistem 5-6 dediği için sanırım sadece 5 . ve 6. maçlara oluyor o. (emin değilim ama )