Arkadaşlar 'The Da Vinci Code'u oynuyorum. The Louvre müzesindeyim. Amerikalı Kriptoloji uzmanımız Robert Langdon müzenin tuvaletinde, camı açmamız gerekiyor, hamle yapıyor ( E tuşuyla) sonuçsuz kalıyor bu girişim. Sanki oyundan kaynaklanan bir hata gibi geldi bana. Yama da yok henüz... Oynayanların bu bölümde ne yaptığını merak ediyorum.
TUVALETIN CAMI AÇILMIYOR
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,836 mesaj
Hepinizin ilgisine teşekkür ederim.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,430 mesaj
Evet level forumda bulabilirsin.Var var orda var.Level forum.Oraya git.Anladın mı level forum.unutma sakın level forum.
Abicim kusura bakma bi de ben tekrarlamak istedim nerde bulacagını.
ufuksEvet level forumda bulabilirsin.Var var orda var.Level forum.Oraya git.Anladın mı level forum.unutma sakın level forum.Ufuks arkadaşımız kendince sitemde bulunmuş, eh pek haksız da sayılmaz aslında.Abicim kusura bakma bi de ben tekrarlamak istedim nerde bulacagını.
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,836 mesaj
ufuksEvet level forumda bulabilirsin.Var var orda var.Level forum.Oraya git.Anladın mı level forum.unutma sakın level forum.Ufuks kardeşim teşekkür ederim.Abicim kusura bakma bi de ben tekrarlamak istedim nerde bulacagını.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
457 mesaj
ya topiği okuyunca sağır birine laf anlatılıyormuş gibi geldi bana
özellikle cu gs7 nin inceden dokundurarak söylediği
Aaa evet evet !! yanıtında koptum zaten.
muahahahahaha
ferrarili adamya topiği okuyunca sağır birine laf anlatılıyormuş gibi geldi banabir de modların ne yazdığını okuyup ona göre mesaj atsan da biz de muhahaha şeklinde gülmesek?özellikle cu gs7 nin inceden dokundurarak söylediği
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,430 mesaj
elvis32Elvis arkadaşım sen hiç modların dediklerini üstüne alma.Onlar hep bize çalışıyor zaten.Sana kimse bişey dememiş.ferrarili adamya topiği okuyunca sağır birine laf anlatılıyormuş gibi geldi banabir de modların ne yazdığını okuyup ona göre mesaj atsan da biz de muhahaha şeklinde gülmesek?özellikle cu gs7 nin inceden dokundurarak söylediği