Selam Arkadaşlar iyi bi Tv Kartı almayı düşünüyorum almadan öncesizinde fikirlerinizi almak istedi şöyle ; National Geographic ,Dicovery Channel , NBA Tv efendime söyli bütün kanalları mükemmelderecede cam gibi izleyebilmem için önereceğiniz en iyi TV kartıhangisidir .He bide bu tv kartı mesela aldık eve getirdim kasaya taktımtaktıktan sonra driverini kurdum driverini kurduktan sonra extra nelergerekiyo kablo flana gerekirmi mesela nasıl monte etmem lazım ..???şimdiden saolun
TV Kartı Alacağım !!!
eğer dijital tv kartı alacaksan tabi ki lnb,çanak falan lazım olacak sana onların kurulumu çok zahmetli ve masraflıydı gerçekten ben alacaktım vazgeçtim bir de normal tv'de izlediğin o discovery,national georaphic
falan şifreli ve paralı kanallar bildiğim kadarı ile d-smart,digiturk gibi platformlarda var onlar
eğer gerçekten onları izleyeceksen ben sana dreambox cihazları var kart paylaşımlı çalışan onları araştır derim d-smart,digiturk ayriyeten saydığın kanallar ve daha niceleri sinema,spor daha neler neler
anlatma ile olmaz ben araştır derim tekrar söyleyeyim o bahsettiğin kanalları pc'de izleyemezsin maalesef
onu kart paylaşımlı,internet ile çalışan dreambox ile izlersin hem de en alasını