Arkadaşlar 3-5 senedir köşede duran eski bi kasa vardı geçenlerde çöpe atıcakdım üstünde TV kartı oldğunu fark ettm bilmiyodum TV kartı olduğunu sökdüm aldım suan kullandığım pc ye takdm ! Kartın üstünde marka ve model olarak '' Pixelwiew '' ''TV TUNER PV-BT878P+ '' Yazıyor driver biraz aradım ama bulamadım zaten tv kartındanda pek anlamam şmdi bunun bağlantılarını LNB den nasıl yapıcaz bilgisayardan yapıcağımız ayarlar nelerdiR ? Driver nerden bulucam kısacası TV kartı hakkında hiç bi bilgim yok nasıl TV izlicem birisi yaRdım etsin :(
Tv kartı aldım ama bağlıyamadım ! yaRdım ! aciL !
uydu antende kafa olarak tek kablo çıkar.bunu lnb eklentisi ile çoklama yaparak iki çıkışa çevirin.daha sonra birini pc ye zaten diğeri tv ye bağlayın.tv kartının driver'larını yükleyin.ve tv kartının kendi dvb sini yükleyin frekan ayarlar vs.. sonra izleyebilirsiniz.azcık zahmetli iştir.
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
62 mesaj
uydu antende kafa olarak tek kablo çıkar.bunu lnb eklentisi ile çoklama yaparak iki çıkışa çevirin.daha sonra birini pc ye zaten diğeri tv ye bağlayın.tv kartının driver'larını yükleyin.ve tv kartının kendi dvb sini yükleyin frekan ayarlar vs.. sonra izleyebilirsiniz.azcık zahmetli iştir.Tmm LNB işi sorun deil kasaya kabloyu getirdim zaten ama pc den napıcam onu bilmiyorum dRiver yok elimde onu nerden bulucam ve dediqiniz DVB programı ney her kartın ayrı programı mı oluyor ve o programdaki frekans ayarlarını nasıl yapıcam prog. türkçe olursa sorun yk tabi :D
valla bi tane buldum ama acaba senin kartın driver'imi? uyacakmı?
http://rs5.rapidshare.com/files/137898348/w2k_878p.zip
OP Üye
62 mesaj
Sürücüyü mesela bu sayfadan indirebilirsin: http://www.pixelview.com.br/downloads.aspaRkadaşım çok güzel söylemişsn ama
(TV / FM / Captura - Outros Modelos altinda bak)
En son Windows XP. Vista / Windows7 icin DScaler programini incele.
Sanirim TV kartinda sadece analog yayinlari izleyebilrisin.PlayTV pro - PV-BT878P+ (REV. 9X)
PlayTV pro - PV-BT878P+ (REV. 8X)
PlayTV pro - PV-BT878P+ (REV. 4C / 8D / 8E)
PlayTV pro - PV-BT878P+ (REV. 10A)
PlayTV pro - PV-BT878P+ (REV. 9D)
PlayTV pro - PV-BT878P+ (REV. 2F / 2E)
PlayTV PAK - PV-BT878P+ (REV. 4E)
bunlardan hangisi benim kart onu nerden öğrenicem :D:D yani ( rev.9d) demiş örneğin hangisi benim :S
OP Üye
62 mesaj
Hangi isletim sistemini kullaniyorsun? Verdigim link'te Windows XP sürücülerini indirebilirsin. VISTA ve Windows 7 icin DScaler programini bir dene!avea misali çekmio :) hocam uydu kanalı çekmiyosa ne izlicem ki ben bunda analog kanallar derken ? neyden bahsettiniz anlamadım kusura bakmayın tv konusunda pek bilgim yok : )
Bu kart UYDU KANALLARINI cekmiyor!