yeni bir tv kartı almak istiyorum
1.dijital uydu yayınlarını alabilen
2.görüntü kalitesi yüksek
3.yazılım ve klavuzu anlaşılan
4.uydudan yükzek hızda internet(bunun ne oldugunu bana açıklarsanız sevinirim)
ve bunun gibi sağlam özellikleri olan bi tv karrtı almak istiyoruım.
yardımlarınızı bekliyom.........
tv kartı almak istiyorum yardım(acil)
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Taze Üye
15 mesaj
dostum bi kere tv kartı uydu yayınını göstermez tv kartı bildiin televizyon görevi görür ne bağlarsan onu çeker bu arada lifeview öneririm
Yıllanmış Üye
349 mesaj
dogukannndostum bi kere tv kartı uydu yayınını göstermez tv kartı bildiin televizyon görevi görür ne bağlarsan onu çeker bu arada lifeview övalla sayın kardeşim öylede bi alırki hatta şifresini bile kırar
bu arada ne alırsın bilmem ama skystar asla alma ben aldım baş belası bi kurulumu var ve yanında adam gibi döküman ve program vermiyolar;)
Yıllanmış Üye
555 mesaj
Avermedia Dvb-s m199 yada pro olanından al.
Yıllanmış Üye
236 mesaj
Evet. Recep beye katılıyorum.Benim de tavsiye edeceğim ürün AverMedia'dır.ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarımdan iyi yorumlar alıyorum.Ancak merak ettiğim bir konu var.Bilenlerden yardım bekliyorum...Bir dijital tv kartı ile en fazla ne kadar çözünürlüğe sahip video kaydı yapabiliriz ?
Taze Üye
15 mesaj
Recep BaltaşSkystar en çok destek alabileceğin üründür. Bu arda lütfen bilmeyrek yorumdan kaçınlaım. TV kartları artık Dijital evrimler tüm Dijital hatta hatta HD yayınlarını bile alabiliyor.dostum ne alaka biz de kablo tv var benim pc ye çektik aynı kanalları gosterıo dediinin ekran kartıyla alakası olduğunu sanmıyorum