Arkadaşlar tv kartı almayı düşünüyorum notebook uma ama hiç bir bilgim yok.Öncelikle tv kartı her notebooka takılabiliyor mu onuda bilmiyorum öğrenmek istiyorum.Ayrıca tv kartları hangi kanalları çekiyor ?
Tv kartı bilgi verir misiniz?
valla usta tv kartları maa üstü pc lerin kasasına takılır ama bunarın kutu tarzında olanlarıda var galiba ben olsam hiç uğraşmam o işlerle tv izlemek istiyorsan çoğu ttnet kullanıcısı gibi tivibu kullanabilirsin en son ayda 2 tl idi galiba ücreti
İşte ben öğrenciyim gurbettteyim ttnetim yok yoksa dediğin gibi bende öyle yapardım.Yok mu bilgisi olan acaba
Valla kardeş ben avertv'nin masaüstü bilgisayara takmak için tv kartını alırken aynı serviste gördüm şöle bişey
Burdan..
http://www.teknolojix.com/?urun- ... APTOP-TV-KARTI.html
Sordum bu ne kadar performans verir yani kanal çekmesi vs taktılar orda laptopun birine normal kasaya takılan kartlardan hiç bir farkı yok.....
Tavsiye ederim...
Peki hangi girişe takıyoruz onu benim laptopta hdmı-esata usb-vga-ethernet girişi var tv kartı için ayrı bi giriş mi lazım
http://www.vatanbilgisayar.com/a ... ils.aspx?I_ID=40911
Ben bu yukarıdaki linkteki TV kartını kullanıyorum. Eğer sadece notebook'ta izleyeceksen o resmin arkasına TV kartıyla beraber gelen küçük bir anten var onu takacaksın. Anten bulunduğun yerden sinyalleri iyi alırsa normal TV gibi izliyorsun kanalları, sinyal çok iyi almazsa kalite düşüyor hiç almazsa o kanalı izleyemiyorsun.
Eğer buraya Televizyona taktığın girişi takarsan normal televizyonda hangi kanalları izliyorsan bütün kanalları net izlersin.
Yalnız bu kart karasal yayınları çekiyor yani Anten kullanıyorsan yada Kablolu TV kanallarını çeker. Çanak anten kullanıyorsan Dijital TV kartı almak zorundasın
Arkadaşım bilgin yoksa Bilgilendiriyim..
Benim bildiğim tv kartları normalde uydu anteninden Tv'yi aktarıyor..Uydu anteni hangi kanalları çekerse Bilgisayarında O kanalları izleyebileceksin...Bu Tv kartı bazı ekran kartında vardır..
Yani Tv kartı dediğin öyle internet gibi Tv çekicek falan değil...Ben böyle biliyorum...