Merhaba Arkadaşlar,
Aramızda TV kartı hakkında bilgisi olanlar bana yardımcı olabilirmi acaba ? TV Kartı kabloları nedir ne kadar eder nereye takılılır yardımcı olabilirmisiniz.Genesis Marka Analog TV kartım var... Lütfen yardımcı olun...
TV Kartı Yardımı...!
tv kartını bilgisayara takıp işletim sistemine tanıtıyorsun.
Daha sonra tv kartının arkasına tv antenini takıp
tv kartının yazılımıyla tvleri izliyorsun...
Hiç kullanmadım ama bu mantıkla çalışması lazım. Yanılıyorsam diger arkadaşlar
düzeltsinler.
H@ckerCesurtv kartını bilgisayara takıp işletim sistemine tanıtıyorsun.aynen öyle çalışıyor. dahili, harici, pcmci kart şeklinde çeşitleri var.Daha sonra tv kartının arkasına tv antenini takıp
tv kartının yazılımıyla tvleri izliyorsun...
Hiç kullanmadım ama bu mantıkla çalışması lazım. Yanılıyorsam diger arkadaşlar
düzeltsinler.
sana tavsiyem anakartın pci yuvalarına takılabilen bir d.tv kartı alman.
ne alırsan al avermedia kartların yanına yaklaşma.....
çok problemli kartlar olduğunu duydum....
paran varsa mutlaka skystar2.6d-2.8 modellerini tavsiye ederim...
Arkadaşlar,Skystar 2 Tv kartlarında almanya kaynaklı bir server uygulaması başlatılmış,yeni alınan skystar tv kartlarında uygulayabilmek için İlk önce flycccam ve flycccam.cfg dosyalarını indiriyoruz. Bu dosyaları Kullandığınız dvbs programı içindeki Plugins klasörünün içine kopyalıyoruz.Sonra flycccam.cfg dosyasını notpad ile açıp cline yazılarını ekliyoruz işlemlerini yaptıktan sonra internete bağlı olmak kaydıyla bilgisayarınızda '' siz anlayın artık kanallar :) + yurtdışı tüm kanallar ve +18 kanallarını şifresiz olarak izleyebiliyosunuz.ücretsiz server 15.03.2009 tarhinden sonra alınan kartlar için geçerliymiş
Dosyaları ve yapmanız gerekenleri anlatan video bu linkte : http://vipcccamserver.cjb.net/