tv kartım donuyor

froarleg
23-10-2007, 12:37   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
31 mesaj

selamlar forum halkı benım tv kartımla ılgılı bır problemım var yada ben tv kartından oldugunu zannedıyorum :)) duzensız aralıklarla 1-2 sanıyelık donmalar oluyor sıstemımı yenı kurdum,asus p5k se anakart-e4500 2.2 ıntel işlemci,sapphıre 2600xt ekr.kartı ,1gb 800 mhz kıngston ram sıstemım bu bana bu sıstemle ılgılı olabılır dendı yada tv kartını guncellemek gerektıgı gıbı bı cok sey soylendı sızın yorumlarınızı ogrenebılırsem cok sevınırım sımdıden tesekkurler arkadaslar Not:tv kartım AVERMEDIA DVB-S PRO DIGITAL TV KARTI

uGuR.uK
23-10-2007, 15:47   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

donmalar tv kartı uygulamasındamı oluo yoksa bilgisayarda herhangi bisi acıkkenmi oluo?

Borga-x
23-10-2007, 15:52   |  #3  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Tv kartın gayet iyi. Saçmalamışlar haa bozuksa bırsey dıyemem tabıkı. .

froarleg
24-10-2007, 10:24   |  #4  
OP Yeni Üye
31 mesaj

donmalar sadece tv kartı uygulamasında oluyor :(

Borga-x
24-10-2007, 10:37   |  #5  
İlk Maestro
11,767 mesaj

Tv kartının suruculerını guvenlı kıpte sılıp normal kullanıcı da tekrar yukle uygulamaları da yenıden yukle bak bakalım aynı hataları verecekmı. Kartın suruculerını internetten indirmeni öneririm.

froarleg
24-10-2007, 11:56   |  #6  
OP Yeni Üye
31 mesaj

borga guvenlı kıp den sılmeyı bıraz acarsan ben bu konularda bıraz bılgısız sayılırım :)) kusura bakma

Borga-x
24-10-2007, 12:00   |  #7  
İlk Maestro
11,767 mesaj

Sıstemını restartladıgında Post ekranını (sıyah ekranda ramlerın sayıldıgı ekran) geçtikten hemen sonra F8 tusuna sureklı bas. Karsına bır menu gelecek bu menuden guvenlı modu seç. Sıstemın acıldıgında Evet de ve program ekle kaldırdan tv kartı suruculerını kopmle sil. Daha sonra bılgısayarıma sağ tus yap özelliklerden  aygıt yöneticisini bul. Burda karsına sıstemıne yukle bıleşenlerın suruculerını wındows ıcınden oynamaya yarayan bır pencere cıkacak. Burda da TV kartının suruculerını bul ve DEL tusuna bas. Eger yanlış bır sey sılersen korkma normal kullanıcı kısmına gectıgınde surusunu tekrar yukleyebılırsın.

Borga-x
24-10-2007, 12:01   |  #8  
İlk Maestro
11,767 mesaj

Sıstemını restartladıgında Post ekranını (sıyah ekranda ramlerın sayıldıgı ekran) geçtikten hemen sonra F8 tusuna sureklı bas. Karsına bır menu gelecek bu menuden guvenlı modu seç. Sıstemın acıldıgında Evet de ve program ekle kaldırdan tv kartı suruculerını kopmle sil. Daha sonra bılgısayarıma sağ tus yap özelliklerden  aygıt yöneticisini bul. Burda karsına sıstemıne yukle bıleşenlerın suruculerını wındows ıcınden oynamaya yarayan bır pencere cıkacak. Burda da TV kartının suruculerını bul ve DEL tusuna bas. Eger yanlış bır sey sılersen korkma normal kullanıcı kısmına gectıgınde surusunu tekrar yukleyebılırsın.

Borga-x
24-10-2007, 12:03   |  #9  
İlk Maestro
11,767 mesaj