Tv Kartımı Yükleyemiyorum

HPQ-User
26-04-2008, 22:02   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

Serhat sormuş:
Bilgisayarımın normal çalışmasında hiçbir problem yok.Aygıt Yöneticisinde bütün sürücülerim yüklü ve sorunsuz çalışıyor gözüküyor.Ancak Aver Media analog Tv Kartımı taktığımda Aygıt Yöneticisinde Çoklu Ortam Denetleyicisi ve Çoklu Ortam Video Denetleyicisi Diye 2 adet aygıt ortaya çıkıyor ve yüklenmemiş gözüküyor.Tv kartının TV HİZMET PROGRAMI yazılımını yüklemeye çalıştığımda ise bana "TV tuner kart sürücüsünü kurmalısınız, bu uygulamayı kullanmadan önce sürücüyü kurmalısınız" uyarısı veriyor.Ancak ben bu Çoklu Ortam Denetleyicisi ve Çoklu Ortam Video Denetleyicisi'ni anakartın CD'si de dahil olmak üzere hiçbiryerden hiçbir şekilde kuramadım.bana yardımcı olursanız çok sewinirim.Şimdiden teşekkür ederim.

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
AMD Athlon(tm) 64X2 Dual Core Processor 4000+
SAMSUNG SP2504C 250 GB Sata HDD
NVIDIA GeForce 6100 (Onboard)
Realtek High Definition Audio (Onboard)
1024 GB DDR2 RAM
Aver Media Analog Tv Kartı

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)

tirex_x
26-04-2008, 22:23   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
445 mesaj

Tv kartarının genelinde sürücüler manuel tanıtmak gerekir . yazılım yükleme si ile çalışmaz..
cy yi optik sürücünüze takı yapacağıız  aygıt yöneticisinde sürücüyü güncelle seçenegini seçin ve otomatik yükle seçeneğini seçin diğer bilinmeyen aygıt için de aynı işlemi yap otomatik olarak sürücüleri tanıyacaktır... o