Merhaba;
Benim Amd Athlon 800, 256MB SD-Ram, GeForceMx440 Ekrankartı,
VIA GA-7ZM KT133 Chipset Anakart, windows 98se işletim sistemli bir PC'm var.
Bunlara bir de Avermedia Mpeg II TV kartı ekledim fakat sürücü kurulumunda tsbyuv.dll adlı dosya bulunamadı mesajı geliyor. Dosyayı
birtürlü bulamadım (Windows CD sindeki tüm CAB dosyalarına bile baktım). Bu mesajı yok sayarak işime devam ettim. Daha sonra Avermedia uygulama yazılımını yükledim ve normal bir şekilde TV'mi izlemeye başladım.
[mavi] Aradan haftalar geçti ve windowsun çökeceği tuttu.
Neyse Sabit diskim de çok karışık diye format meselesine girdim. Formattan sonra windowsu bir türlü kuramadım (kur dediğimde devam etsin mi sorusuna evet dediğimde ekran kararıp sonsuza kadar kalıyordu). Daha sonra aklıma şirketin bize verdiği kurtarma CD si geldi ve işim halloldu (daha önce bu CD yi hiç kullanmamıştım). Sürücüleri yüklerken sıra TV Kartına geldi ve yine daha önceki gibi yükledim fakat bu sefer program açılırken yanıt veremez duruma geliyor.
Daha sonra da tsbyuv.dll dosyasını internetten buldum ve sürücüyü yeniden yüklerken yine o meşhur mesaj çıktı ve bu dosyayı göz at yoluyla bulup çağırdım ve yükledim. Program açılırken yine yanıt vermiyor.
Gölgelerin gücü adına bana yardım edin
TV Kartındaki Sorun
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
Yeni Üye
29 mesaj
Bilgisayarı cd desteği ile dos kipinde başlat ve FDISK yap. daha sonra işletim sistemini tekrar kurmayı dene. Ama unutma FORMAT değil FDISK
Taze Üye
3 mesaj
ilk basta windowsun kurulurken karanlık halde kalması harddiskten kaynaklanabilir bu sorunu atlattıysan mesele yok. avermedia tv kartına gelince win98 ve win98se de bir cok sorun cıkarmakta bu sorunu aşman için biryerden aver tv studio 4.31 driverini temin et ve tv kartın sorunsuz calışır bu driver zaten elinde varsa bir düşük modelini kur