Merhaba,
dijital tv kartı alak istiyorum. hangi tv kartını tercih etmeliyim.
Merhaba,
dijital tv kartı alak istiyorum. hangi tv kartını tercih etmeliyim.
avermedia almanı tafsiye ederim.Çok zaman önce eski modelini koullandım hiç bir sroun yaşamadım bu zamana kadar şimdi yeni modelini kullanıyorum çok kullanışlı ve sorunsuz avermedianın kalitesi bellidir zaten.Almışken ham analog hemde dıgıtal alman tafsiyemdir.
sen tv kartını hangi tür bilgisayara alıyorsun?
-notebook
-masaüstü (PCI bağlantı)
-USB TV
Bencede avermedia al. çok kaliteli.
ilk tavsiyem sana skystarın devamı olan kart offline download ve 3.party yazılımlarla sonderece uyumlu çalışan ayrıca HDTV yayınlarını izlenebilmesine olanak sunan güncellenen yeni chipi ile SKYSTAR TECHNISAT CREXON PCI DİJİTAL TV KARTI
diğeri bu tv kartının alternatifi ola Avermedia DVB-S 700 Bende şu an bu karttan var ve çok memnunum skystar sana pahalı buna bakabilrsin skystar için yazdıklarım bu kart içinde geçerleidir skystarın artısı üzerindeki chip sadece daha kalite
erkancilk tavsiyem sana skystarın devamı olan kart offline download ve 3.party yazılımlarla sonderece uyumlu çalışan ayrıca HDTV yayınlarını izlenebilmesine olanak sunan güncellenen yeni chipi ile SKYSTAR TECHNISAT CREXON PCI DİJİTAL TV KARTISen erkaçın lafına kulak ver Skystar'a bende katılıyorum
diğeri bu tv kartının alternatifi ola Avermedia DVB-S 700 Bende şu an bu karttan var ve çok memnunum skystar sana pahalı buna bakabilrsin skystar için yazdıklarım bu kart içinde geçerleidir skystarın artısı üzerindeki chip sadece daha kalite