Twitter 'den Büyük Yükseliş...
Kişinin kendisini ifade etmesi açısından internet'te en çok anlık ileti ve durum değiştiren, Dünyanın Facebook'tan sonra en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesi Twitter yükseliş içerisinde.
Twitter'ın toplam kullanıcıları 2007 yılında günde 5000 tweets gönderiyordu, 2008 yılı ortalarında 300 Bin tweets rakamında sınırlandı. 2009 yılına 2.5 Milyon'a başladı, aynı yılın sonunda bu rakam 35 Milyon günlük iletiye ulaştı, ve şu an, günde ortalama olarak 50 Milyon'a yakın tweets gönderiliyor.Saniye başına 600 gönderi, 1.400/% büyüme ortalaması hiç yabana atılır sayılmaz.
Kayıtlı kullanıcılar bazında, en etkili ve devamlı olarak ziyaret edilen sosyal ağ merkezi şu an için Twitter. Bu başarılarının kat be kat katlanması için'de yönetim yeni uygulamalar meydana getirme içerisinde çalışıyor. Ne diyelim çalışana Allah versin...
CHİP ONLİNE
Twitter Coştu Coşuyor...
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
80 mesaj
ayakkabını giydin twittere yaz adımını attın twittere yaz çok saçma geliyor bana bende üyeyim ama her şeyimi yazmam
Yıllanmış Üye
299 mesaj
bu iyi bir durum değil bence ; fan siteleri azıyor bu tür sitelerde ...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
793 mesaj
twitter aslında dalga geçilecek bir türden site bence
örn:
canım portakal çekti mutfağa gitmeye üşeniyorum
kalemim yere düştü alsa mı almasam mı
az son üstümü giyeceğim
tarzı şeyler hiç tavsiye etmem..
Taze Üye
2 mesaj
twiter gelecek vaediyor www.kpsscd.tk
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
922 mesaj
Twitter iyi güzelde yavaş yavaş fazla kullanıcıyla beraber kötüye kullanımda başlıyor.
Yıllanmış Üye
349 mesaj
Facebook gibi bir çok özelliği ve görselliği hem yansıtmıyor hem de barındırmıyor ama kullanıcısı gün ve gün artıyor artarken de paylaşımda artıyor. Bu da olumlu bir gösterge.
Yıllanmış Üye
112 mesaj
twitter ın da ınsanlık yararınna hiç bir şeyi yok diyemeyiz ama.