twitter hakkında uyardığınız için teşekkür ederim..
Twitter Tehlike Saçıyor !
Başkalarının Twitter hesaplarını çalmak hani bir derece daha basit. Patronların, üst düzey kişilerin telefon numaralarını çalıp kendi telefonlarından attıkları mesajları malum kişinin telefonlarından geliyormuş gibi gösteren siteler, programlar bile varmış.
hala ne bulunur şu facebookta anlamam ekran silme oyun postları ile dolu eskisi gibi birşeyler karalayan insanlar nadir bulunuyor.videolar bile izin istiyor profile erişmek için.Twetter kültürü tam yayılmadı ama umarım çabuk bir şekilde yayılır.İnşallah onunda bir şekilde cılkını çıkarmazlar oda ayrı konu
Bilgilendirmen için teşekkürler. Bence ikisininde birbirinden farkı yok. Çok dikkat etmemiz gerekiyor.
Twitter ve Facebook. Bunların yapılma amaçları aynı. Twitter ile facebook farkları ekstra uygulamalarında. Birisi çok tutulur, kullanıcılar tarafından geliştirilir. Geliştirildikten sonra doğal olarak emek hakkı babında ücret de istenebilir. Bedava da olabilir. Facebook da geliştirilen uygulamalar tehlike saçmıyor sadece. Twitter da da linkler baş ağrıtıyor. Facebook Sosyal ağ ise Twitter değil mi ? Ama benim sevmediğim nokta tuvalete gittiğinde bile yazılması twitter duvarına. 140 karakter nedir ? SMS mi atıyorsun ? yoksa sosyal ağda özgürce dolaşmak herkezin hakkı değil mi ? Valla ben Twitter dan mesaj atmak yerine Trcell de 10.000 sms ile 160 karakterle bile twitter a fark atarım özgürlük konusunda. Facebook geliştiricilerle çalışıp onlarla birlikte para kazanıyor ve kazandırıyor, fakat twitter saçma sapan yazıları da indexletip sadece kendisi para kazanıyor. Twitter da para kazanıp da milyoner olan var mı ? Facebook da yok ama para kazanan var twitter a nazaran. Facebook sosyal ağ, fakat twitter sosyal limit.
Saniye'de binden çok sahte hesap açıp böyle linkleri sizi etiketliyerek saçıyorlar... E haliyle türk milletiyiz ingilizce yazı görünce hele birde bizden bahsediyorsa hemen merak edip tıklayan bir milletiz :) :) gelmeyin bu oyunlara.
evet cok tehlikeli :) bende bugün rastladim...hala dolasiyor..twitter yetklilileri neden görmüyor bunu anlamiyorum..
Bugün rastladım benim sayfama biri reklam giriyor rt şeklinde gözüküyor, dismiss seçeneğiyle kaldırdım. herkes aynı sorunu yaşadımı bugün hesaplarında merak ettim
Evet bu konuda çok sayıda haber yapılıyor. Dikkatli olmak lazım
ubuntu
Bilmediğinizi tanımadığınız böyle vaatler içeren linklere asla tıklamayın zaten. Bir de Türkiye'deki büyük bankaların adlarını taklit edip mail yollayan ve linke tıklanması halinde bir çok kötü sonuç doğuran olaylar da var maalesef.
Birkaç gündür Twitter'da dolanan "Limited Offer: Receive Your Cost-free $500 iTunes Gift Card Today! tinyurl.com/freeicard" yazılı tweetler tehlike saçıyor !Aman siz siz olun bilmediğiniz linklere kolay kolay tıklamayın.O kadar çok bu şekilde virus gönderiyorlar ki. Mail kutularımıza da zararlı linkler yollanıyor hep.Ben hiç açmadan siliyorum.Dünyaca ünlü DJ ve Prodüktörlerin accountları ele geçirilerek benzeri tweetler atılıyor.Çoğu kişi de bundan habersiz olduğundan dolayı linklere tıklıyorlar.
Bu linkten gelen virüs, Anti-Virüs kurulumu yapmaya kalksanızda devre dışı bırakıyor.Java , DirectSound gibi olmazsa olmazları alt üst ediyor ve PC'niz ummadığınız bir anda kendi kendini yeniden başlatabiliyor.
Dikkatli olun !