tigger sormuş:
merhaba bundan 4 ay önce bilgisayarımdan büyük bir nefretle kaldırdığım windows yerine daha önce de tanışmış olduğum ubuntu linux yükledim ve son derece kararlı olarak geçtim ubuntu linux kullanmaya. ancak kullandıktan bir kaç güncelleme sonrasında bazı modüllerin çalışmadığını gördüm wireless, usb, gibi hiç bir şekilde bilgisayar dan bir veriyi dışarı çıkaramadan bilgilerimin kaybolması pahasına ubuntu linux a format attım, tekrar kurdum ve bu böyle devam etti ltam 4 kere format attım. ve her seferinde bilgisayardan dışarı hiç birşey yedekleyemedim. gerçek olan şu ki linux son kullanıcıya hitap etmeyen bir işletim sistemi zaten ben bunu göze aldığıma göre hata bende mi linux ta mı... bilgisayarımı verimli kullnamadığımı farkettiğin için zorki olarak windows a geçtim. ama ben linux kullanmayı ve sistem yöneticisi olacak kadar vede geliştirme yapabilecek kadar linux öğrenmek istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim. teşekkürler.
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Linux
Sistem Özellikleri:
512 mb ram
intel pentium M 1.73 GHz işlemci
nvidia geforce go 6600 ekran kartı
60 gb hard disk
nec dvd RW+-RW
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.0.5) Gecko/2008120122 Firefox/3.0.5