arkadaşlar bildiğiniz iyi özellikte bi uçak similatörü şeklinde oyun varmı özellikle şavaş uçagı olsun diğerleride olabilir internetten indirebilecegim bi link yada bi oyun ismi yeter. bileniniz varsa bi yardım edrmisiniz ama eften püften işiy olmasın
uçak similatörü
teşekkürler bu demo sanırım ama yinede indiricem
bunu indiriyom ii bişeye benziyo tam istediğim gibi bide tam sürüm olsa **tam süper olacak**
Tamamı 2 DVD büyük bir oyun.Yakın zamanda ek paketi çıktı bildiğim kadarıyla.Tam sürümü oynadıktan sonra onu da araştırabilirsin.
vazgeçtim indirmeyi iptal ettim tam sürümü buldum ama 8 küsür gb bu yüzden oyunculardan alcam bayağa ilgimi çekti bu !!!!!!!!!!!!!
sen bunu oynadınmı efsanefenerli1907
Henüz oynayamadım ama çok ilgimi çeken bi oyun.Bir sürü yerden de incelemesini vb. okudum.Oyun elimde var 2 gün önce aldım ama bilgisayarımda SP2 yüklü olmadığı için kuramıyorum.Malum bugün ay sonu yarın kota sıfırlanınca SP2 yi indircem.Ondan sonra kurucam inş...
iki dvd demiştin dimi peki bu klavyeden de oynanıyomu yoksa joyistikmi istiyo
flıght gear var grafıkler ıyı tek sorun uçak dustugunde patlamıyor
mehmet00731iki dvd demiştin dimi peki bu klavyeden de oynanıyomu yoksa joyistikmiOynanır klavyeden akşama doğru kurmuş olurum ayrıntılı bilgi veririm
ok sağ olasın bişiy dicem şimdi buuldum bunun bide int.te marmara pakedi varmış bence indir istanbul boğoz göller felan hepsi düzenlenmiş
ok sağ olasın bişiy dicem şimdi buuldum bunun bide int.te marmara pakedi varmış bence indir istanbul boğoz göller felan hepsi düzenlenmiş
Bende var Flight simulatör.Oynaması cok zor.Zaten adı ustunde simulasyon.Ucak kaldırmak rotayı belirlemek hersey gercegi ile birebir.Sanal pilot gibi sitelerden oyunun nasıl oynandıgına dair bilgi almak gerekiyor.Bir iki ss vereyim.
ufuks peki amaç ne sadece uçmakmı?
youtubedan videolara baktım böyle ruhsuz ruhsuz uçuyosun başka bişey göremedim..
Görev felan da yapıyorsun.Degisik ucus turleri var.Ama genelde bir hava limanından bir hava limanına ucus gerceklestiriyorsun.Cogu ucus gercek zamanlı.
Oyun cidden zor.ufuks klavyeyle mi oynuosun yoksa joystick mi kullanıosun??
ewet bencede bayağa bi zor gördüğüm kadarıyla o paneldeki tüm tuşları kullanıyosun sanırım tam benim aradıgım tipte bi similasyon benim uçak maketlerimde var türk hava kurumundan alıyosun perçaları kesip bicip ucan bişiy yapıyosun tavsiye ederim
ama grafikler sandığımdan iyiymiş resimlere bakılırsa
Sistemin ufuks un ki gibiyse öyle oynarsın ben öyle oynayamıorum mesela.Ama uçakla boğuştuğum için grafik fln çok dikkat edemiorum ztn
Grafikleri ek paketlerle daha da iyileştirebiliyorsun.Ek paketlerle degisk hava alanları ve ucaklar yukleyebiliyorsun.Nitekm ben Turk hava kuvvetleri ucaklarını ek pakatlerden yukledim.Bende gamepad var.Ama bu oyunu oynamak icin joystick iyi oluyor.
Bende güzel bir oyun arıyorum çok lazım bana uçak oyunu savaş olmasın normal olsun demoda olabilir türkiyeinn bölgeleri olursa iyi olur olmassa da bişey olmaz ama küşüük olsun büyük olursada sorun olmaz mesaj atın ne olur!!
LÜTFEN BENİDE AYDINLATIN BENİM 3-4 SORUM VAR MSAJ TIN NE OLUR BEN Bİ NORMAL UÇAK SÜRMEK İSTİYPRUM NE LUR Bİ KA SORU SORCAM NE OLUR MESAJ ATIN BANA SORUYUM NE OLUR ÇOK GEREKLİ!!!!!!
FlightGear v1.9.0
yaww.. beyler bunun demosunu indirdim, uçuramıyorum namussuzları neyle uçuyo bunlar? konunun açıldığı gün yükledim......!!! ozamandan beri bi tek kapısını falan açabiliyorum..