slm arkadaşlar tv reklamlarında uçan internet reklamı var bir bilgisi olan varmı ben acaba ttnet olabilir mi ? birde bizim taksici bir tanıdığımız var yalan mı doğrumu bilmiyorum ama yinede söyleyim 3-6 ay arasında hem internet daha hızlı olacak hemde daha ucuz olacak demiş daha bu reklam çıkmadan önce vallahi olursa vdsl2 çok mükemel olur ama ttnet bu ne yapacağı belli olmaz
uçan internet ne iş ?
VDSL 2 için henüz hiç bir altyapı oluşturulmamış ama adamlar hızlı interneti bile bakır kablolardan verecekmiş, ne kadar hızlı olacağı tartışılır bence. Buna rağmen TTNET yine kazanan taraf olacak pek fazla bişey değişmeyeceği kanısındayım.
vdsl2 100 kusur lira taban ücretle satılmakta şu anda. ttnet ne kadar indirim yapacak ki bizim gibi kullanıcılar bunu alacak, çok zor....
Mevcut internette yeterince uçuyor , şuanki ADSL hızlarından memnun olmayanlar
ya hiç Dial-Up internet kullanmamıştır , yada unutmuştur saniyede 2-3kb hızları .
1024kbps ADSL ile günde 8.5gb (2 DVD) indirebilirsiniz , ben pek çok defa denedim.
bu miktarı doldurabileceğiniz tek kaynak ,
23 Ekim 2008'den önce alınmış 10gb günlük limitli Rapid Premiumlar .
Torrent'le çok zor 1mbit hıza ulaşmak aynı dosyayı en az 20 kişiden birden çekmeniz lazım ,
10 mbit internetiniz olsa , Torrent'le belki onlarca dosya birden indirip band genişliğini
doldurursunuz .. ama bu seferde dosyalar harddiskte çok fena dağılır ,
video indiriyorsanız , harddisk birleştirmesi yapmadan düzgün izleyemezsiniz .
Kısaca'sı günlük 8.5gb indirdim , dahada indirmek isterim bu hız bana yetmiyor
diyen varsa şikayet etsin . 10mbit 4gb kotalı olsa mı iyi
1mbit kotasız mı daha iyi ? düşünün ...
sadece beklicez ve görecez ama ttnetden daha iyi olur inşallah
1024 kb sınırsız internetim var, az önce ie8'i 43 kb/sn hızla indirdim ve interneti ethernet kablosuyla alıyorum, havadan falan değil. yuh yani. önce normal "süper hızlı" olmayan interneti versinler bize. ondan sonra bakarız.
mengu88...10mbit 4gb kotalı olsa mı iyi10 mbit 4gb kotalı diye bir şey yok..süper hızlı bütün tarife paketleri otomatikman sınırsız zaten.
1mbit kotasız mı daha iyi ? düşünün ...Bu online oyun oynamak, tv izlemek gibi şeylere yarıyor. Ama ucuz olursa yukarıda bahsettiklerimi yapmasanız bile filmleri 15, 20, 30 kat hızlı indirmek çok güzel olur bence.
Nedir bu teknoloji düşmanlığı anlamadım?
Son Düzenleme: Ahmet Ertuğrul ~ 19 Mart 2009 22:47
"mengu88"]Mevcut internette yeterince uçuyor , şuanki ADSL hızlarından memnun olmayanlar
ya hiç Dial-Up internet kullanmamıştır , yada unutmuştur saniyede 2-3kb hızları"
Bu nasıl bir mantıktır. Eski eskide kaldı arkadaşım o zamanın teknolojisiyle o vardı şimdi gelişti hızlandı. Elalem Gbps hızlarına erişiyor bizde hala kota ıvır zıvır var. Ayrıca hızlı olsa hızlı olur sadece hesabını bilen gene bilecek bilmeyen gene bilmeyecek. Biraz geniş düşünün!!!....
trinitysadece beklicez ve görecez ama ttnetden daha iyi olur inşevet bencede şimdi eleştirmek yanlış olur bekle ve gör taktiği uygulayalım ...
Gördün mü gördün mü... yaaa anladın sen onu :)
Sömürüye devam desenize...
Allah bizi bu sülüklerin elinden kurtarsa bari...
benim işim sahada ve bu nedenle şu uçan internet ten faydalanmaya başladım.çok işime yaradı...koştur koştur int bağlantısı olan cefe ler aramak derdinden kurtuldummmmm....