msn adresi alanlar bundan sonra para ile alacaklarmış doğrumu ??
ücretli msn çıkmış doğrumu??
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.hayır, internet efsanesi. microsoft böyle bir aptallık yapmaz bence.
Duymadım..Ama olmaz heralde..
Msn paralı olursa herkes başka anında mesajlaşma yazılımlarına gider..
Olursa hepsi birden paralı olur..
yok öyle bir şey, sakın inanma. Hatta böyle söyleyip kullanıcıları kandıran pek çok junk mail de görebilirsin, dikkatli ol, MSN paralı olursa emin ol bu microsoft'un başta işine gelmez, ayrıca böyle bir şey olsa bile bunu ordan burdan duymazsın, baya bi şaşalı olur paralı sisteme geçmesi MSN'in, az şey değil çünkü, MSN çok şey ifade ediyor artık.
İsyan,boykot,protesto her şey olur valla MSN paralı olsa..:))
Baya bir gürültü,patırtı çıkar..Deprem etkisi yaratır hatta..:))
beyler msn değil ama messenger live da olacakmış heralde
İkamesi ücretsizse kimse ona para ödemez..
Alakasız iddialar bunlar..
yok yaw benim bikaç uzaktan tanıdığım var onlar hackleyip yazmış kendi hesaplarına para geçircekler öle sakın kanma
oyle bisey kesinlikle olmaz...neden?
çünkü microsoft'un msn yi bünyesine katmasının amacı reklamını yapmaktı ve bunuda başardı,eğerki ücretli yapacak olursa msn'nin alternatifi çok olduğundan millet ona yönelecek ve microsoft'un imaji komik bir ücret yüzünden (bilişim sektörü için komik yani cüzzi) zedelenecek bundan dolayı öyle bişey kesinlikle olmaz diyorum,ben..
Daha önce msn adresi almış olanlar ne yapacakmış?
cyloneDaha önce msn adresi almış olanlar ne yapacakmış?Msn`in paralı olması olasılığı,Dünya`ya uzaylıların gelmesinin olasılığı ile denk bir değer olduğu için, sorduğun sorunun cevabını düşünmenin bir anlamı olamaz..:))
cyloneDaha önce msn adresi almış olanlar ne yapacakmış?böyle bir şey yok diyoruz yukarıda, okumuyor musun?
bu olayı bende duydum,ama yalan seyler bunlar.
bırde ıste bu maıli 15 kısıye gonder sana msn paralı olmucak gibi hurafeler var hepsı yalan arkdaslar kanmayın bunlara
Evet bunu bende duymuştum ama yalan olduğu kesin çünkü mailde yazılan gibi birşey olmadı MSN paralı olamaz eğer paralı olursa herkes önceden olduğu gibi ICQ'ya döner ICQ'da zamanında böyle bir hata yapmıştı ama ne oldu herkes msn'e kaydı şimdi kaç kişi ICQ kullanıyor ??? Yahoo'da bu hizmeti başlattı MSN yapımcıları böyle birşeyi asla yapmazlar zaten reklamlarla deli para kazanıyorlar ;)
Yeni msn adresini acmak isteyen kisiler icin iki tane secenek cikiyor.
birincisi özel
yani @'ten sonra hotmail degilde baska birsey yaza biliyorsun ve daha cok bilgi kaydetme kapasitesine sahip oluyorsun.
bu paralidir. Bunu secip özel isimle kayit islemini yaptigin zaman gene olur ama sana mail gelmiyor sadece chat yapa biliyorsun. Para ödeyip mail alanini bu sartla kullana biliryorsun.
Ikincisi ise
bedava hotmail, bu ise @'ten sonra mutlaka hotmail olmasi zorunludur ve bedavadir..
peki dün msn yi açarken karşılaştığım sorun için ne demeli
aynen bu uyarıyı aldımm
bu kids passport hesabınnı MSN Messenger kullanma izni yok. Bu kids passport hakkında daha fazla bilgi edilmek ve bu hesaba aile izni vermek için Kids passport web sitesine gidin
kids passport web sitesine git ve iptal tuşları var
hiçbir şekilde ayarlara giremiyorumm
kredi kartı no.su istiyor siteye girdiğimdee
tek yaptığım oysa ülke ayarlarını değiştirmek olmuştu
türkiy yi ABD yapmıştım space alanım görünsün diye :(
simdi ise mail gitti ve alamıyorum geri
kids hesabı şu nedenle çıkar doğum tarihini 13 yaşın altında bir yaş girdiğin için çıkar dielimki 2006 yılındayız 1994 ve altı bir tarih girerseniz yetişkin biri tarafından puplic duruma getirilmeniz gerekir... bunun iptali sadece hotmail hesabınızın 14 yaşına girmesiyle mümkün olabilir.
hesabınızın tekrar kullanıma hazır hala getirilmesi için ve
bu konu hakkında detaylı bilgi için http://spaces.msn.com/kursatsenturk
yada msn den ulaşırsanız yardımcı olabilirim kursatsenturk@hotmail.com
şu aralar son derece yaygın oldu msn ücretli olacak diye msjlar. kanıt olarak da msn.com a bak ddıyorlar ama goremiyorum yine uydurmasyon olsa başka yazılımlara yönelme olacaktır bunu da microsoft yapmaz