ücretli virus programı almak

efekerem
10-03-2009, 12:02   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
875 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009

Selam arkadaşlar ücretli virüs programı almak şart mı free kullansak işimiz tam olarak görür mü spamlara herşeye karşı yani?

MBTGROUP
10-03-2009, 14:31   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,727 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2008

Hayır görmez,extra proğramlarda kullanman lazım.Mesela malware,spyware,adware gibi.Ama ücretli iyi bir antivirüs tam koruma sağlar.İyi olansa kişiden kişiye görüşler değişir.Sisteme uygun antivirüs seçmek gerekir.

mancukya
10-03-2009, 15:27   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2008

19 aydir
Avira free
Commodo güvenlik duvari kurarken Antivirusunu kaldirin ise yaramaz zaten
Ccleaner
Anti malware sadece arada tarama
Spybot bagsiklama ve ayda 1 tarama

neden para veriyim is yeri degilse ne geregi var sanki paralilar cokmu iyi koruyor arada temizleme yaptigim arkadas cevremde Kasperksy, Nod32, Nortonuda görüyoruz neler ciktigini.
Bedavaya paralilar ve ondan daha iyi sekildede koruyabilirsin reklam denen ve isime piyasa degeri katmayi bilmeyen bir toplum oldugumuz icin bedava is görmez diyen mantikda olmayin.
Bitdefender, Avira, Avg, Avast vs vs bir sürü piyasadaki firmanin bedava antivirleri mevcut bunlar zamaninda parazit gibi yeni alinan pclere girmis Norton, Mcafee, panda vs vs gibi Antivirlere karsi bedava olmak zorundaydilar isim yaptilar simdi paralisinida satiyorlar ayrica ürünler icinde virus databaslari aynidir fark etmez ama mesala spyware konusunda ayri databese vardir yada güvenlik duvari eklentisi vardir parali olanlarda onlarida yapan güzel firmalar ve kaliteli programlar zaten var.

serdar_ayberk
10-03-2009, 16:59   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
338 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2008

Parasal durumunla ilgili bir durum. Ücretli alıyorsan Kaspersky İnternet Security iyi. Ama çok da para veremem diyorsan McAfee İnternet Security al 3 kullanıcı 70'e geliyor. 3 arkadaşınla ucuz olur. Yok ücretsiz kullanacaksan Avira kullan bence. Diğer ücretsizlerden daha iyi ama yanına Ad-Aware Anniversary Edition ücretsiz kur. Hem gerçek zamanlı korumayı ücretsiz verdi  yıldönümü dolayısıyla. Spyware koruması da sağlamış olur. İstersen firewall da kurabilirsin. Sistmine bağlı eski ise kurma Vista ise de Windows'un güvenlik duvarı yeterli bildiğim kadarıyla. Yok eğer kuracaksan Comodo iyi gibi bildiğim kadarıyla. Paralılarda tek koruma paket halinde olduğu için yeterliyken antivirüs'ün yanına ekler kurman gerekiyor. Ama paralı kullanacaksan sadece antivirüs alma.

Son Düzenleme: serdar_ayberk ~ 10 Mart 2009 17:01