arkadaslar üzretsiz olarak photoshop indirebilecegim bir yer biliyomusunuz. yapmak istediğim resimlerimin üzerinde oynamalar yapmak. mesela resim arka manzarası değiştirmek, yada farklı efektlerle süslemek. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
ücretsiz photoshop
Ucretsiz derken deneme surumunu kasdediyorsun degilmi? adobe.com u ziyaret et. Deneme surumunu veriyolarsa ne ala yoksa satin almak zorundasin.
hakmirUcretsiz derken deneme surumunu kasdediyorsun degilmi? adobe.com u ziyaret et. Deneme surumunu veriyolarsa ne ala yoksa satin almak zorundasin.deneme sürümü veriolar ama Adobe ID sahibi olanlara(bi nevi üyelik isiolar yani forumlardaki gibi, ücretsiz üye olup Adobe ID alabilirsiniz). o kadar sora indirebilirsin demosunu, 460MB yaklasık.
slm elazığlı arkadaşın dediği gibi de yapabilirsin ama ben adobenin programını pek beğenmedim yinede silmeye kıyamadım:))
ayrıca adobenin sitesine girince sürümünü yükselte bilirsin ücretsiz olarak.... sana fotoshop programıda istermisin diye sorunca yanında kelepir veriyor.
bendeki sürüm suanda 8.0 yanında aldığım fotoshop programıda deneme değil tam sürüm:))
ama ben sana google üye olup picasa 2 programını öneririm.
ben daha çok sevdim kullanması daha basit;)
aşağıdaki linke tıklayıp kendine google üye kaydını yap üye girişi yapınca orda bulabilirsin
ghostloverslm elazığlı arkadaşın dediği gibi de yapabilirsin ama ben adobenin programını pek beğenmedim yinede silmeye kıyamadım:))onerin icin saol, ama ben o picassa'yı denedimde dedigin gibi daha "basit", ben photoshop kullanıorm suandada en son "CS3 EXtended" var, pek belli olmuo islerim ama genelde cok farklı amaclarla kullandıgım icin photoshop'u picassa kesmez beni, ayrıca bi süre sora alısıosun ve süper kullanıslı-yetenekli bi program oldugunu anlıosun.
ayrıca adobenin sitesine girince sürümünü yükselte bilirsin ücretsiz olarak.... sana fotoshop programıda istermisin diye sorunca yanında kelepir veriyor.
bendeki sürüm suanda 8.0 yanında aldığım fotoshop programıda deneme değil tam sürüm:))ama ben sana google üye olup picasa 2 programını öneririm.
aşağıdaki linke tıklayıp kendine google üye kaydını yap üye girişi yapınca orda bulabilirsin
nyse sana kolay gele picassa ile, cok detaylı islemler yapmadıgın sürece yeter sana o
elaziglieywallah kardeşim...ghostloverslm elazığlı arkadaşın dediği gibi de yapabilirsin ama ben adobenin programını pek beğenmedim yinede silmeye kıyamadım:))onerin icin saol, ama ben o picassa'yı denedimde dedigin gibi daha "basit", ben photoshop kullanıorm suandada en son "CS3 EXtended" var, pek belli olmuo islerim ama genelde cok farklı amaclarla kullandıgım icin photoshop'u picassa kesmez beni, ayrıca bi süre sora alısıosun ve süper kullanıslı-yetenekli bi program oldugunu anlıosun.
bendeki sürüm suanda 8.0 yanında aldığım fotoshop programıda deneme değil tam sürüm:))ama ben sana google üye olup picasa 2 programını öneririm.
nyse sana kolay gele picassa ile, cok detaylı islemler yapmadıgın sürece yeter sana o
sen aşmışsın olayı zatende...
ben adobe ile picasayı kıyasladım...
yoksa profesyonel kullanım için tabiki çokçok iyi ve üstün programlar var elbette.............
Sonuçta fotoğraçılık ypmıyorsan picasa adobeye göre daha basit ve daha iyi bir program derim ben...