bi yıl olmuş bende istiyom bu programı :(
ücretsiz sms gönderme sınırsız
bir arkadaş ban agönderse ne güzel olur :)
ben giremedim
linkler hep bozuk interwebtr diye bi program indi ama sunucu adı ve bişey daha bulunamamış adını unuttum boşa imdirip kurmayın ve ya daha iyi yolunu bilen varsa bizleri bilgilendirsin tşkr
indirdim yükledim olmuo kullanıcı adını FİLAN KABUL ETMİYO ...
jeomaniaşu an çalışıyor ama fazla dayanmaz yakında gümler..gümledi galiba sayfa görüntülenemiyor..
Arkadaşlar Tamam HAdi Bu olMuodu Başka Bildiğiniz Yoq mu Bedava SMs Yolllanacak Program yada site...
Ne mesaj atarsınızda konut hitleyip üst sıralara yükseltırsınız
konu acılalı 24 Ağu 2007 20:33:13 1 yıl olmus :)
interweb diye bir sayfa kaldımı acaba :)
kardeş boş birşey gondermıyor başarısız diyor göndermiyor hepiniz nasıl beğendiniz anlamadım şebekemısınız
kardeş kullanıcı kodunu parolayı kabul etmiyor bu ya
öncelikle Selamlar arkadaşlar , Bende bir ücretsiz SMS sitesi biliyorum
geçen sene yani 2008 de bulmuştum ve hala sorunsuz kullanıyorum site adı www.2ncielci.com google de 2ncielci yazıncada çıkıyor bilgisayar sitesi ama bedava sms hizmeti veriyo siteye girince soldaki menünün en altında ücretsiz sms kısmı var.. hem türkçe , ve yurt dışınada yollayabiliyorsunuz tüm operatörlere tamamen bedava sms yolluyorsunuz isterseniz bedava sms veya mms de yolluyorsunuz.ben önceden inanmıyodum bu ücretsiz sms olayına çünki site reklamlarında hep çıkıyo bedava sms yolla falan diye , ama bu adres sağlam. ilgilenen arkadaşlara duyurmak istedim saygılar
arkadaşlar linke tıklıyorum ama sayfa açılmıyor yardım bi eksiklikmi var
saolasın arkadaşımda acaba bu site tam olarak güvenlimi kendi tel nomuzu falan istiyo ne derece güvenip bu bilgileri verebiliriz
bebeto0001saolasın arkadaşımda acaba bu site tam olarak güvenlimi kendi tel nomuzu falan istiyo ne derece güvenip bu bilgileriben üyeyim herhangi bir sorun yaşamadım.
evet program güzel ama bende hata verdi geçerli bir bilmem ne değilmiş anlamadım ama teşekkürler paylaşım için
kullancı adı parolayı yazdıktan sonra TAMAM diyorum ama orda kitleniyor kalıyor .. sorun ne olabilir :S
slm arkadaşlar paylaşım için teşekürler ben inter webtr k.adı ve şifreyi kabul etmiyo k.adı fulldosya şifre 000000