UFO'lar artık saklanma gereği duymuyorlar

CHIP Online
10-09-2009, 21:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Güneş tutulması sırasında, tam 40 dakika boyunca bir UFO'nun görüntüsünün kaydedildiği iddia edildi.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/ufo- ... muyorlar_15099.html

Resimlerle: UFO'lar: Artık gizlenmiyorlar!

Nanjing'deki gözlemevinde çalışan bilim adamları, bu kadar uzun süreli bir UFO görüntüsünün, tanımlanamayan uçan nesnelerin varlığına dair uzun zamandan beri beklenen kanıt olması ihtimali üzerinde duruyor.     

Güneş tutulması sırasında görüntüleri çeken bilim adamları, görüntülerdeki nesnenin mahiyetiyle ilgili bir yıl sürecek bir araştırma başlattıklarını söyledi.  

Daily Mail'deki habere göre, uçan nesneyi gören ve görüntüleyen sadece bilim adamları değildi. 22 Temmuzda Guandong iline bağlı Deqing'de çatıdan güneş tutulmasını izleyen onlarca öğrenci de aynı şeye şahit oldu.

Öğrenciler, UFO'nun renk değiştirdiğini, başlangıçta canlı mavi renkte olduğu halde daha sonra karardığını söyledi.

Hürriyet

Tüm konu: UFO'lar artık saklanma gereği duymuyorlar

Resimlerle: UFO'lar: Artık gizlenmiyorlar!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce görüntüler gerçek mi?

ParanoiD
10-09-2009, 21:37   |  #2  
ParanoiD avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,900 mesaj

Görüntüleri bilemem.Ama ben inanıyorum sonuna kadar evrende başka varlıkların olduguna.

Qromodynmc
10-09-2009, 21:38   |  #3  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 126
4,184 mesaj

belki dünyadan ufo açılımı bekliyorlardır:))

EbRaR ErDeM
10-09-2009, 22:31   |  #4  
Yıllanmış Üye
1,217 mesaj
Alıntı: punisher123  
belki dünyadan ufo açılımı bekliyorlardır:))
BeğendimAğzı kulaklarına varıyor
Gerçek değil gibi.

Fattur
10-09-2009, 22:43   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

Orda Kütahya Porselen mi yazıyor? xDxD

matrax-38
10-09-2009, 22:44   |  #6  
matrax-38 avatarı
Yıllanmış Üye
746 mesaj

Gerçek değil yine her zamanki gibi buğulu bir resim:) yahu kardeşim o kadar görüntüleyen çıkıyorda bir tanesinin kamerası kaliteli bişey olmazmı ya!! dikkat ederseniz hepsi ya bulanık yada çok hareket ediyor ve bişe anlaşılmıyor halbuki günümüzde cep telefonu kameraları bile profesyonel kameralar gibi çekim yapabiliyor tabi net bi çekim olsa photoshopu nasıl gizleyecekler ki.Kesinlikle inanmıyorum evrende insanlar ve hayvanlardan başka canlı yok!!

alloss
10-09-2009, 23:12   |  #7  
alloss avatarı
Yıllanmış Üye
628 mesaj

Bu kadar büyük bir kainat ve katrilyon x katrilyon tane yıldızın, gezegenin , bu kainatta bir toz zerresi bile olamayan bir dünya için yaratıldığına inanmıyorum. Kainatta hiç bir şeyin boşuna yaratılmadığı aşikardır. Kainatın öbür ucundaki gezegenin bizim dünyamıza ne gibi bir faydası vardır? Bu soruya cevap veremediğimize göre bu kadar çok gezegen ve yıldızın kainatta başka canlılar için yaratıldığını düşünüyorum.
Son bir cümle --Hak etmediğimiz bir kainat bizim için neden yaratılsın? İşimiz gücümüz çevremizdeki herşeye zarar vermek.--

Toxic
10-09-2009, 23:42   |  #8  
Yıllanmış Üye
3,600 mesaj

bence gerçek değil

matrax-38
10-09-2009, 23:49   |  #9  
matrax-38 avatarı
Yıllanmış Üye
746 mesaj

Kainatın öbür ucundaki gezegeninde dünyanın dengesi için bir faydası vardır elbet ama ALLAH herşeyi biz insanların hizmetine sunmuştur.Öyle havada uçuşan cisimler gerçek olsa insanoğlu onları varya  havada yakalardı valla insanoğlundan daha tehlikeli bişey varmı dünyada:)Bunlar amerikanın ilk olarak taa 1800'lü yıllarda ortaya attığı saçmalıklar.