Bugün forumumuzun değerli insanlarından,Ufuks abimizin doğumgünüdür.Kendisinin doğumgününü şimdiden kutlar,
Başarılı mutlu nice daha seneler dilerim.
Forumun bu kadar değerli bi üyesinin doğumgününün hatırlanmaması oldukça şaşırtıcı..
Bugün forumumuzun değerli insanlarından,Ufuks abimizin doğumgünüdür.Kendisinin doğumgününü şimdiden kutlar,
Başarılı mutlu nice daha seneler dilerim.
Forumun bu kadar değerli bi üyesinin doğumgününün hatırlanmaması oldukça şaşırtıcı..
Ufuk abi doğum günün kutlu olsun
doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere...
Ben facebook'tan gece yatmadan önce kutlamıştım.. Kendisi ile msn'de bile rastlaşamıyoruz artık.. Foruma katkıları çoktur, çok samimidir her konuda..
Burdan da doğum gününü kutlarım.. =)
CU_GS7Ben facebook'tan gece yatmadan önce kutlamıştım.. Kendisi ile msn'de bile rastlaşamıyoruz artık.. Foruma katkıları çoktur, çok samimidir her konuda..Aynen bende dün görmüştüm bugün wall'a yazdım sonra baktım konu yok.
Aklıma geldi açmak.Seninkini de gördüm cem abi:)
doğum gününüz kutlu olsun. nice mutlu yıllara
Ufuk abim doğum gününü kutlarım nice mutlu yıllara...
Wayy Ufuğum kusuruma bakma. Bend geç kutlayanlardanım.
Nice mutlu başarılı senelere...
CU_GS7Ben facebook'tan gece yatmadan önce kutlamıştım.. Kendisi ile msn'de bile rastlaşamıyoruz artık.. Foruma katkıları çoktur, çok samimidir her konuda..Evet ya hiç yok MSN'de
herkes kutlamış da ufuks yok piyasada
bende doğum gününü kutlarım bu arada kaç oldu acaba merak ettim
bir dostherkes kutlamış da ufuks yok piyasada24'e girdi..
bende doğum gününü kutlarım bu arada kaç oldu acaba merak ettim
Bilmediğim için dün kutlayamadım. 1 gün geç olsa da doğum günün kutlu olsun ufuks.
Vayy Ufuk...
Benden bir gün önce doğmuşsun. 1 sene 1 gün önce tabi :P
Nice sağlıklı mutlu yıllara :)
samet1986Vayy Ufuk...Seninde doğum günün kutlu olsun
Benden bir gün önce doğmuşsun. 1 sene 1 gün önce tabi :P
Nice sağlıklı mutlu yıllara :)
OOOOMMMMEEEERRRRSeninde doğum günün kutlu olsunTeşekkürler :)
Vay be.Derler ki sanal alem; dostluklar,aşklar tüm ilişkiler sanal,yalan.Yok abi bence öyle değil.Konuya rastlamamıştım Sametciğim gösterdi ve gerçekten çok duygulandım.Burda bir sürü dostum var ne yüzlerini gördüm ne seslerini duydum bir kere bile.Kimiyle msnden görüşüyoruz kimiyle tek kelam sohbetim yok ama can-ı gönülden dogum günümü kutluyorlar.Eğer bir tane bile dost kazanıyorsan karlısın.Ben de bu forum sayesinde cok kara geçtim.Valla çok güzel.Ne diyeyim arkadaşlar hepiniz çok sağolun.Hatırlanmak çok güzel.
ufuksVay be.Derler ki sanal alem; dostluklar,aşklar tüm ilişkiler sanal,yalan.Yok abi bence öyle değil.Konuya rastlamamıştım Sametciğim gösterdi ve gerçekten çok duygulandım.Burda bir sürü dostum var ne yüzlerini gördüm ne seslerini duydum bir kere bile.Kimiyle msnden görüşüyoruz kimiyle tek kelam sohbetim yok ama can-ı gönülden dogum günümü kutluyorlar.Eğer bir tane bile dost kazanıyorsan karlısın.Ben de bu forum sayesinde cok kara geçtim.Valla çok güzel.Ne diyeyim arkadaşlar hepiniz çok sağolun.Hatırlanmak çok güzel.Ben geçte olsa söylemek isterim doğum günün kutlu olsun Ufuk Abi