selam arkadaşlar,
kaç zamandır uharc olayını merak ediyordum bugün indirip aşağıdaki programı kurup sıkıştırma yaptım
ama nafile
elimde içerisinde lit, pdf, doc ve exe(1 tane) uzantılı dosyalar olan bir klasör var ve boyutu 29,8 mb
winrar da sıkıştırma yöntemi olarak en iyi yi ve katı arşiv oluştur u seçince 23,2 mb oluyo bu klasör
uharc yapınca da (hiçbir ayarına dokunmadan ki zaten tüm ayarları en iyi sıkıştırma yönteminde galiba) 23,5 mb oluyo
eee nerde o süper sıkıştırma?
yoksa dosya formatlarından mı kaynaklanıyor eğer öyleyse bu uharc ın süper olduğu formatlar nelerdir bilen var mı?
özellikle oyun gibi büyük boyutlu şeyler paylaşılırken bu yöntem kullanılıyor ama benim niyetim oyun paylaşmak falan değil elimdeki programları yedeklemek için CD den tasarruf etmeyi istiyorum ve daha birçok şeyi sıkıştırmak için en iyi sıkıştırmayı arıyorum (sıkıştırma programları video ve müzik dosyaları karşısında çaresiz kalıyor bildiğim kadarıyla)
o zaman bu uharc ın süperliği hangi formatlar için geçerli? (metin tabanlı dosyalar içinse hiç bir işe yaramaz o zaman bu uharc çünkü winrar gayet başarılı)