cinar844 sormuş:
Quicktime programını kendi sitesinden son sürümünü bilgisayarıma kurdum ama çalışmadı masa üzerindeki ikonuna tıkladığımda şöyle ingilizce bir uyarı aldım:
some of the file types associated with quicktime applications are currently associated with other applications should I restore these file type associations to quicktime?
Do not ask to perform this check again. The Quicktime Control Panel can be used to make subsequent changes
Bu uyarı için bir şey anlamadığım için bir şey yapamadım daha sonra görev çubuğundaki simgeye tıkladığımda ise Quicktime programının kendisi yarım açıldı yani oynatma tuşları gözüküyor sadece yani oynatma ekranı yok malesef oradan open file yazan yerden dosyayı açmak istedim ama açmadı bu seferde şöyle bir uyarı aldım:
error-43: a file could not be found (sanyo194.mov)
Ben ne yapacağımı bilmiyorum yabancı dilimde yok arkadaşlar bana acil yardımcı olursanız çünkü o videolarda 5 yaşındaki kızımın videoları var ve ben onları kaybetmek istemiyorum şimdiden yüksek repler vaadiyle çok teşekkür ederim arkadaşlar sizlere sorunsuz kullanımlar dilerim saygılar.
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
vista kullanıyorum
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506; .NET CLR 3.5.21022)