ultima online 'ı arkadaşımdan duydum. bu oyun nedir ne değildir bunları bilen var mı? ve iyi server bilen?
ultima online
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Biz arkadaşlarla tamamen 3 sene boyunca gece gündüz oynadık forumlarına yazdık arkadaşlarla tanıştık.Biz nebula uo shard la başladık.Daha sonra bir sürü shard çıktı dark venue falan ama biz hiç vazgeçemedik NEBULADAN .O oyun yüzünden ben anadolu üni. kazandım çalışsaydım ilk senemde odtü ye girerdim.Anla yani ben nebula diyorum.. Oyun tamamen bir rpg ilk başta grafikler basit gelebilir ama sonradan görmüyorsun bile arkadaşım askerden geldiğinde sana daha detaylı bilgi veririz.Önce account alman lazım ama kayıtlar için yukarda yazdığım linke tıkla ve hayatla olan ilişiğini kes online bir oyundur real playerlarla unutma...
tamam oynayacağım satın almaya gidiyorum saolun bu arada güzel olcağa benziyor. umarım kalmıştır ellerinde arkadaşım 98 yapımı mı ne olduğunu söylemişti ama... saolun yine de ... bu aradaa chip online bölümünden pmleri okumaya gözatın. forumdaki hatayı görün
mutlaka bi yerlerde korsanı kalmıştır:))))))))
yooookkk bulamadım hiçbir yerde.... [:'(]