yardım edin lütfen arkadaşlar
undergrand 2 battırfıeld 2142 ve red alert vi
"Undergrand 2" ,"Battırfield 2142" ve Red Alert oyunları ile ilgili sorununuzu pek anlamadım.Hatta anlaşılacak bir şey yok.Bu nedenle, sorununuzu açık olmasa bile yazmanızı rica ediyorum.
Bu konudan sonra bende şöyle konu açarım bundan sonra:xxx yyy zzz hadi yardım edin arkadaşlar bakın xyz diyorum hadi.
Bu ne saçma bir yardım isteme yöntemidir..Böyle konumu olur:
undergrand 2 battırfıeld 2142 ve red alert vi yardım edin
neye yardım edicezki?
başlığı vista konusunda açtığına göre vistada bu oyunlarda sorun yaşıyor demektir.eğer problem buysa vistada orjinal olarak yüklü olan dx10 üzerine dx9 yüklersen sorunu çözersin.
directx 9c ye http://www.microsoft.com/downloa ... c197&DisplayLang=en
bu linkten ulaşabilirsin.
ntguzelbaşlığı vista konusunda açtığına göre vistada bu oyunlarda sorun yaşıyor demektir.eğer problem buysa vistada orjinal olarak yüklü olan dx10 üzerine dx9 yüklersen sorunu çözersin.10un üzerine 9 yüklenmez 10un içinde 9 zaten vardır ve verdiğin linkteki dosya 9 dosyalarını güncellemek içindir.
directx 9c ye http://www.microsoft.com/downloa ... c197&DisplayLang=enbu linkten ulaşabilirsin.
Vistadaki ekran kartı sürücüsü betadır siz üretici sitesinden vista sürücüsünü indirip kuracaksınız zor değil..
@dahi 01 in saydığı oyunlarda dx10 desteği olmadığı için ben çalıştırmıyor diye biliyorum ve çözüm olarak da dx9 yüklemesinin yeterli olacağını okumuştum.
ntguzel@dahi 01 in saydığı oyunlarda dx10 desteği olmadığı için ben çalıştırmıyor diye biliyorum ve çözüm olarak da dx9 yüklemesinin yeterli olacağını okumuştum.Demekki yanlış okumuşsun.Vistada illaki directx 10 oyunları oynanmıyor directx 8.1 oyunları bile rahatlıkla oynanabiliyor.Orda belirtilen yükleme diretcx dosyalarını ggüncellemedir.Yoksa dx10da dx9 dx8 vs var.Arkadaşın yapması gereken ekran kartını güncellemek sornada microsoftun siteisnden directx web setupu indirip directxi güncelleyecek.Ben vistada gta,hard truck,carbon,şamp. ligi 2007,fifa 2007 vs oynuyorum sorun yok..
kardeş sen benimle niye uğraşıon belki orayı yanlış yazdım
allahım akıl fikir ver şuna
black_floodyani özünün 10.0 olupta 8.1 vs ye çevirebilen varsa tebrik edeceğim vistada.xp bile 9.0 özü ve değiştirilemiyor.Çevirme diye bişey yok.Dx10un içinde dx9 dx8.1 vs var.Yani vista directx10lu diye directx9 oyunları oynanmıyor sanmayın ve directx10lu oyunu directx10 ekran kartında oynarsınız yoksa yine oyunu oynarsınız ama dx10 grafiklerini göremezsiniz