Uninstall?

XxXDaRKoXxX
07-11-2007, 14:49   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,720 mesaj

Arkadaşlar son 1-2 aydır pek çşok program kaldırdım bunda sorun yok ama kaldırır gibi yapıyorum galiba?

Nedenini sorarsanız bilgisayarıma 1-2 ay önce kurduğum programlar hala program files'ta ve çalışıyor ama nedense bunlar program files ta yok:(

Olsa kaç yazar ordan kaldırıyorum yine geliyorlar bunları tek program olarak görmeyin 10-15 gündür kurtulamadığım bitdefender ı az nce kaldırdım regeditten sildim halen daha duruyor sol tıkta arkadaşlar yardım edin şu illetten SuperAnitspyware ve Kaspersky ile 1 hafta önce tarattım PC me birşey çıkmadı şimdi de taratıyorum:(

Sistemim

Anakart P5LD2 VM-SE(en güncel sürümde)
Ekrankartı Nvidia 6200 Turbocache (en güncel sürüm)
İşlemci Pentium D 945 3.4 Ghz.
Windows XP
1 GB ram
160 Gb hdd

Dark Spirit Of The Silent
07-11-2007, 14:53   |  #2  
Yıllanmış Üye
604 mesaj

programları silerken bir uninstaller programla silersen yararına olur ben revo uninstaller diye bi program kullanıyorum memnunum ama your uninstaller ıda deneyebilirsin bunlarla kaldırıdğın zaman bazı temizleme programlarının bulamadığı kayıt girdilerinide siliyo bunu bi dene

XxXDaRKoXxX
07-11-2007, 15:06   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
3,720 mesaj

benim için önemli olan program files klasörü:(

07-11-2007, 15:13   |  #4  
Yıllanmış Üye
604 mesaj

eğer bir programı sildiysen program ekle kaldırda görünmüyosa ama program files klasöründe klasörleri kalıyosa onları silebilirsin ama programı kaldırdığına %100 emin ol ben hep öyle yapıyorum

XxXDaRKoXxX
07-11-2007, 15:20   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
3,720 mesaj
eğer bir programı sildiysen program ekle kaldırda görünmüyosa ama program files klasöründe klasörleri kalıyosa onları silebilirsin ama programı kaldırdığına %100 emin ol ben hep öyle yapı
tamam kaldırıyorum
Herşey bitiyor yeniden başlatıyorum olmuoyr:(:(
Sanki virüs gibi:(:(
Güvenli kipide denedim

ahmetali53
07-11-2007, 15:52   |  #6  
Yıllanmış Üye
197 mesaj

Kaldırdığın programların dosyalarının bazısı ProgramFiles'da ve Temp. Dosyalarıda Temp. klasorunde kalır. Fazla bir yer kapladıklarını sanmıyorum. Yani bende böyle bir sorun yok. Kaldırdığım programlar PF klasöründe hala görünüyor ama dosyalar yok. Bir kaç tane geçmiş dosyası falan var. Onlarıda manuel olarak silebiliyorum. Sorunn yaratmıyor.
Siz programı hiç kaldıramıyor musunuz ? Ve yine yer kaplıyorlar mı ?

XxXDaRKoXxX
07-11-2007, 19:06   |  #7  
OP Yıllanmış Üye
3,720 mesaj
ahmetali53
Kaldırdığın programların dosyalarının bazısı ProgramFiles'da ve Temp. Dosyalarıda Temp. klasorunde kalır. Fazla bir yer kapladıklarını sanmıyorum. Yani bende böyle bir sorun yok. Kaldırdığım programlar PF klasöründe hala görünüyor ama dosyalar yok. Bir kaç tane geçmiş dosyası falan var. Onlarıda manuel olarak silebiliyorum. Sorunn yaratmıyor.
Siz programı hiç kaldıramıyor musunuz ? Ve yine yer kaplıyorlar mı ?
sana şöyle söyleyeyim
Dosyayı kaldırıyorum ve halen Program FFiles klasörü ile birlikte dosyaları var:( Bunlar normaledn %30 daha az

07-11-2007, 19:34   |  #8  
Yıllanmış Üye
604 mesaj

tekrar geliyosa eğer klasör kayıt defteri bilgisi olan birinden kayıt defterindeki gizli verileri bulmak için yardım al demekki hiçbi program o girdileri bulmuyo gidip kendin elle silmen lazım bunuda eğer registry bilgin yoksa hiç oynamamanı tavsiye ederim ben oynadım zamanında başıma çok iş açıldı:)

XxXDaRKoXxX
07-11-2007, 20:10   |  #9  
OP Yıllanmış Üye
3,720 mesaj
tekrar geliyosa eğer klasör kayıt defteri bilgisi olan birinden kayıt defterindeki gizli verileri bulmak için yardım al demekki hiçbi program o girdileri bulmuyo gidip kendin elle silmen lazım bunuda eğer registry bilgin yoksa hiç oynamamanı tavsiye ederim ben oynadım zamanında başıma çok iş açıldı:)
yaw iş onda değil regedit i de karıştırdım yine "tık" yok:)

En son bir şansınm kaldı onu yapacağım 20-25 dk sonra sonucunu yazcam:D

07-11-2007, 20:31   |  #10  
Yıllanmış Üye
604 mesaj

ya keşke registry i fazla karıştırmasaydın yada sistem geri yükleme noktası oluştursaydın

XxXDaRKoXxX
07-11-2007, 20:40   |  #11  
OP Yıllanmış Üye
3,720 mesaj
ya keşke registry i fazla karıştırmasaydın yada sistem geri yükleme noktası oluştursaydı
Vee bitti ilk önce bir dosyaları yükledim
Sonra vbi ccleaner çaktım tabbi sonra bi sol revo uninstall çaktım.
hakem 9 akadar saydı ayağa kalktı.SOnra son vuruş olan yeniden başlat'ı bir yaptım bu son darbe oldu ve işlem bitti.
Sonra nolur nolmaz regedit ten dosyaları sildim :)
İşlem bitti bilgisayar temizlendi:D

07-11-2007, 21:24   |  #12  
Yıllanmış Üye
604 mesaj

ehehehe bravo halletmişin inşallah artık olmaz