HDDnin diğer bölümüne denemek için kurduğum vistanın dosyalarını silemiyorum , vistayı kurduktun sonra ankart ve işlemciyi değiştirmiştim . bu sefer vistayı tekrar kurmam gerekti ama vistayı beğenmediğim için tekrar kurmadım . şimdi ise o eski dosyaları silmek istiyorum . unlocker ile denedim olmadı silemiyor . format atmadan silmenin bir yolu daha var mı ?
unlocker bile silemiyor.
GÜVENLİ KİPTE DİREK BİCİMLENDİRME YAPSANDA OLABİLİR BENCE... GÜVENLİ KİPTE HATA VERECEGİNİ SANMAM... BEN SİLEMEDİGİM DOSYA YADA KLASORLERİ GÜVENLİ KİPTE SİLEBİLİYORUM... DENE İSTERSEN...
black_flood ;
onuda denemştim söylemeyi unutmuşum . olmamıştı
mhmtkrc ;
"...format atmadan silmenin bir yolu daha var mı ?" diye belirtmiştim
Format atmaktan başka çaren yok arkadaşım.Ama formattan sonra eger bilgilerin varsa onları kurtarabilirsin.
o bölümleri silemezsin ancak başka pc ye takıp silebilirsin ama başına bela açma sonra.
Arkadaşım vistanın kurulu olduğu bölümü biçimlendirmen yeterli..
Dosyaların sahipliğini alırsan problem çözülecektir
gökhan19;
"formatsız" diye bir kez daha belirteyim ..
____
asimileci ;
başka bilgisayara bağlayıp silebilceğimide sanmıyorum . CD den çalışan işletim sistemleriyle de silemedim çünkü
___
stern;
onu gibi bişeyler yapmıştım ama emin olarak yapamamıştım denem yanılma olaraktı . biraz daha açar mısın , nasıl yapcam ?
içindeki dosyalarını al nasıl olsa diğer sürücüdeymiş d de yani bas formatı gide ne uğraşıyorsun.
Home edition kullanıyorsan sistemini güvenli modda açmalısn ama Pro kullanyorsan dosyaya sağ tıka ve özelliklerine gel
burda güvenlik tabına gel ve gelişmişe bas sonrasında sahibi bölümüne gel sistemde login olduğun kullanıcının adını tıkla ve alt bölümde bu klasörüne ve alt klasörlerin sahipliğini al kutucuğunu işaretle ve tamama bas bu şekilde problem çözüğlecektir
asimileciiçindeki dosyalarını al nasıl olsa diğer sürücüdeymiş d de yani bas formatı gide ne uğraşıyorsun.format haricinde bi cevep beklediğimi kaç defa daha söylemem gerekecek bilemiyorum . :)
_____stern ;
" Dosyaların sahipliği" benim için altın anahtar kelimeydi sonra google da aramak aklıma geldi , microsoftun sitede de cevap çıktı . uygulayıp bilgisayarı yeninde açtığımda gördümki sende yazmışsın gerekli şeyi , teşekkürler. ama uygularken senin ve micorosoftun dediğinden bir fazla daha şey yapmam gerekti ilk resim sizin dediğiniz . 2. resim ise benim fazladan yapmam gereken şeydi
bu microsoftun konu ile ilgili sayfası ;;
resim 1
resim 2
resim sıralarını yanlış koymuşum , düzelttimSon Düzenleme: müfit kiper ~ 10 Temmuz 2007 14:23
rica ederim sahipliğini almaktan kastım zaten bu işlemdi :) ve bu işlem için ilk adımı yapmana gerek yok dosyaların mirasını almana gerek yoktu aslında ama problemin çözüldüğüne sevindim
kolay gelsin
sternrica ederim sahipliğini almaktan kastım zaten bu işlemdi :) ve bu işlem için ilk adımı yapmana gerek yok dosyaların mirasını almana gerek yoktu aslında ama problemin çözüldüğüne sevindimresim sıralarını yanlış koymuşum , düzelttim . resim 1 dekini yaptığımdan silememiştim . resim 2yide uygulayınca silebildim . belkide benim duruma özel bişeydir
kolay