Ünlü radyo programı kitap oldu

Rose of Dark Winter
15-11-2013, 23:08   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
497 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2009

RS FM'de yayınlanan "Michael Kuyucu ile Müziğin Kilometre Taşları" adlı radyo programı kitap oldu. RS FM'de Cumartesi ve Pazar günleri 19:00 – 21:00 saatleri arasında yayınlanan programa katılan usta yorumcularla yapılan söyleşiler, bir kitapta de derlendi. Zinde Yayınları tarafından yayımlanan kitap, raflardaki yerini aldı.

BİR İLK
Tanınmış radyo programcısı ve akademisyen Michael Kuyucu'nun RS FM'de gerçekleştirdiği programa katılan ünlü müzisyenlerin anılarından oluşan kitap, dünyada bir ilk olma özelliğini taşıyor. Müzisyenlerin anılarından yola çıkarak, Türk müzik tarihine de ışık tutan "Müziğin Kilometre Taşları"nda, her türde eser veren sanatçılar yer alıyor.

Kitapta yer alan ünlü isimler şöyle:

Ali Kocatepe, Attila Özdemiroğlu, Atila Yelken, Attila Atasoy, Baha Boduroğlu,Bilgen Bengü (Cici Kızlar), Bora Ayanoğlu, Coşkun Demir, Çelik, Edip Akbayram, Ege, Behzat Gerçeker, Ercan Turgut, Erdener Koyutürk, Erhan Güleryüz,Erol Büyükburç, Ersan Erdura, Hürşid Yenigün, Metin Özülkü, Nil Burak,Salim Dündar, Selçuk Ural, Soner Arıca, Yeliz, Yeni Türkü, Yonca Evcimik.