mahallenin muhtarları,bizimkiler
Unutamadığınız en iyi yerli dizi neydi?
Hepsi olmasa da günümüzdeki dizileri biraz absürt bulduğumu söylemeliyim. Gerçi pek izlediğim söylenemez ama zamanında en çok beğendiğim dizilerden aklıma gelenleri yazmak istedim.
Dallas, (efsaneydi zaten. Jerry den nefret ederdim.)
Kökler, (kahramanı Kunte Kinte) (en sevdiğim) Umarım zaman zaman Obama'nın aklına geliyordur.
Şahin Tepesi, (bizim asmalı konak versiyonu)
Aşk Gemisi, Bu dizi hakkında pek aklımda kalan bir şey yok aslında. Evdekilerden gizli gizli bakardım :) Müziği bir harikaydı.
Kara Şimşek, (o arabaya hala hastayım)
Kartallar Yüksek uçar. (usta oyuncu rahmetli Sadri Alışık (banazlı ismail) unutulurmu yav.)
Şimdikilerden tartışmasız Kurtar Vadisi.
beyaz gelincik,kavak yelleri,kurtlar vadisi,genco,doludzigin yıllar
Çemberimde Gül Oya ve Yabancı Damat'ın ilk sezonu...
Yabancı dizilerden de Mutluluk Yolu (orjinal adını hatırlayamadım), bir de cnbc-e'de Roswell vardı ama ilk bölümleri güzeldi sadece sonradan o da Buffy gibi cıvıttı...
İSmini hatırlamıyorum ama Show tv de sanırım Türkan Şoray ve Haluk Bilginerin başrollerini oynadıgı bir komedi dizisi vardı.Hiç unutmam onu çok severdim o diziyi.Tatlı Hayat dı galiba ismi..doğru hatırlıyorsun, Tatlı Hayat. mükemmel bi diziydi ya, Haluk Bilginer koparıyordu beni zaten, etrafındakilerle kafa bulması falan, hiçbi dizi öyle güldürmemiştir beni.
doğru hatırlıyorsun, Tatlı Hayat. mükemmel bi diziydi ya, Haluk Bilginer koparıyordu beni zaten, etrafındakilerle kafa bulması falan, hiçbi dizi öyle güldürmemiştir beni.Gerçektende öyle çok gülüyordum bende özellikle bazı bölümlerde evin hizmetcisi ile olan diyaloglar mükemmeldi.Haluk Bilginer zaten bana göre mükemmel bir oyuncu.Bittiginde dizi üzülmüştüm.Başkada hiçbi diziyi öyle takip etmedim heralde.
Gerçektende öyle çok gülüyordum bende özellikle bazı bölümlerde evin hizmetcisi ile olan diyaloglar mükemmeldi.Haluk Bilginer zaten bana göre mükemmel bir oyuncu.Bittiginde dizi üzülmüştüm.Başkada hiçbi diziyi öyle takip etmedim heralde.al benden de o kadar, geceleri geç çıkıyodu bazen, oturup izliodum valla hiç üşenmiyodum. oyuncu sayısı, mekanlar vs. çok az ve kısıtlıydı ama oyunculuk, hikaye ve olaylar gerçekten kaliteydi. şimdikilerin hiçbirinde yok o tat.
Görevimiz Tehlike (Bunu dizisi var bu film demeyin ayrıca ordaki beyaz laptop'a hayrandım) Kara Şimşek , hayat ağacı , köle izaura , Dallas , aşk gemisi , uzaylı zekiye , perihan abla , charles iş başında vs vs 70'li yıllarda doğan bilir. Yani piRe_ ve ben ¦)
- Show
Deli Yürek
Kurtlar Vadisi
Kurtlar Vadisi Pusu
- Atv
Köpek (Sadece 3.Bölüme Kadar Devam Etti Yasak Koydular).
Cennet mahallesi.
Yaşım zaten büyük deilde bn 5 yaşındayken bir de Ruhsar vardı.Onu hep izlerdim,şimdi dönüp de bakmama tabi.
Bir de Vay Anam Vay bir de Bizimkiler bir de İkinci Bahar,birde böle bi film varda kanal D de.Ece Erken vardı bir de şu Emret Komutanımdaki Ferit oynuordu ismi aklıma gelmedi şimdi :D.O da sanırım Çıkalı bir 8-9 yıl oldu :D
Cennet mahallesi.Yaşım zaten büyük deilde bn 5 yaşındayken bir de Ruhsar vardı.Onu hep izlerdim,şimdi dönüp de bakmama tabi.
Bir de Vay Anam Vay bir de Bizimkiler bir de İkinci Bahar,birde böle bi film varda kanal D de.Ece Erken vardı bir de şu Emret Komutanımdaki Ferit oynuordu ismi aklıma gelmedi şimdi :D.O da sanırım Çıkalı bir 8-9 yıl oldu :
Arda Kural olabilirmi:)
Yedi Numara vardı Trt1'de hala oynuyor bazı zamanlar. Başka da öyle lan devam etseydi şu dizi dediğim bir dizi olmadı.
sihirli annem !!!şaka şaka çocuklar duymasın, tatlı hayat ,cennet mahallesi
ekemek teknesı hıc unutamam super bır dızıydı annemle oturu ızledır o hıkayeler bıtırıyordu bnı nası kahve mılletı toplaıosa bnde oyle hıssedıodum
- Show
Deli Yürek
Kurtlar Vadisi
Kurtlar Vadisi Pusu
- Atv
Köpek (Sadece 3.Bölüme Kadar Devam Etti Yasak Koydular).
köpek 15 bölüm çekildi sonra araya yaz tatili girdi sonra devam etmedi. köpek dizisini yağmur ajans çekiyordu sahibi osman yağmur dereli ydi vefat edince dizi de öldü. diye biliyorum ben. ama diziye yasak koydular da denildi gerçekten yasaklandıysa niye yasaklandı sen biliyor musun? köpek kurtlar vadisi veya benzeri hiçbir diziye benzemiyordu. daha güzeldi benceSon Düzenleme: MY_KIL ~ 30 Eylül 2009 23:44