1- a Bilgisayarımızı kapatıp açınca, açılışta F8 basıyoruz
1-b Karşımıza İleri Ayarlar Menüsü çıkacak
1-c Bu sayfadan Güvenlik Modu seçerek bilgisayarımızı açıyoruz
2-a Bilgisayarımızdaki Başlat olan yerdeki vista ikonunu tıklarak ÇALIŞTIR komutunu açıyoruz. Buraya %windir% yazıp enter'lıyoruz
2-b Karşımıza sayfa açılacak. Buradan SoftwareDistribution adlı klasörü buluyoruz.
3-c Bu klasöre sağ klikleyerek yeniden adlandırıyoruz
4-d Bu dosyanın adı olarak SoftwareDistribution.old olarak yazıyoruz.
Not: İşlemi tamamladığımızda masaüstümüz windows klasik olacak..Boşuna panik yapmayın (Alt çubuklar beyaz hale gelecek). Masa üstü , sağ klik Kişileştirme ye tıklatın.Açılan sayfadan Tema kısmını tıklayın..Açılan pencereden Tema yazan yerden windows vista yazan yeri seçin..ve enter..Bu kadar
Ben elimden geldiği kadar açık yazmaya çalıştım.Gene de sorun halen devam ederse yardımcı olurum..
Eh bir teşekkür beklerim artık
.................................................. .................................................. .................................................. ..................................
İSTEK ÜZERİNE ( hsevki adlı arkadaş için) 01.05.2007 Konu: 80070714 Kodlu hata
Hata Sebebi: Yüklenen bir program sebebiyle Windows Defender'ın ayarlarının değişmesi (Bu ayarlarını farkında olmadan program sebebi ile kullanıcı değiştirmekte)
Çözüm:
1 Başlata tıklayıp oradan AYARLAR sonra da DENETİM MASASI na tıklıyoruz
2 Açılan sayfadan SİSTEM VE BAKIM a tıklıyoruz
3 Yenilenen sayfadan da YÖNETİMSEL ARAÇLAR a tıklıyoruz
4 Yeni bir pencere açılacak. Bu pencereden HİZMETLER kısmına tıklıyoruz
5 Uzun bir liste çıkacak karşımıza. Burayı pek kurcalamayın derim #61514; Buradan WİNDOWS DEFENDER kısmını bulup çift tıklıyoruz
6 Karşımıza yeni bir pencere açılacak…Farkındayım sıkıcı oldu biraz.Ha gayret :)
7 Bu pencereden BAŞLANGIÇ TÜRÜ sekmeninden OTOMATİK seçip TAMAM ı tıklıyoruz.
8 Dıhı End
Önemli not: Bu sekmende 1) OTOMATİK (GECİKMELİ BAŞLATMA) seçili olabilir. Zaten böyle diye hata yaşıyorsunuz.2) ELLE ve son olarak
3)DEVRE DIŞI seçili olabilir. Bunların hepside hatalı seçimlerdir. Mutlaka OTOMATİK olarak seçilmelidir.
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .............................
İstek Üzerine kod 80070020 Hatası ( 19.06.2007 )
Arkadaşım araştırmalarıma göre sanırım bitdefender kullanıyorsunuz. "real time protection" sekmesindeki onayı kaldırın. Güncellemeden sonra tekrar açarsınız....
Eğer olmazsa bana bildirin...Yardım etmeye çalışırım.