500 ytlye en iyi bi şekilde nası upgrade edebilirim?
Hangi ekran kartı, anakart, harddisk, işlemci ve ram alabilirim. Tabii ki fiyat-performans oranı max. olacak şekilde
Upgrade
elinde neler var.Bu şekilde sana kimse yardım edemez bıraz daha açıklayıcı olmalısın.
gigabytep4titan anakart, 20gb 5400 rpm harddisk, 256mb 400mhz ram, 64mb geforce2 mx/mx400 ekran kartı, celeron 2,6 işlemci
Arkadaşım o sistem adam olmaz, en iyisi yeni bir sistem toplamak.Sen önce bilgisayarı hangi amaçla kullnacağını ve bütçe olarak en falza ne kadar çıkabilirsin onu söyle.
evet 500liraya upgrade falan olmaz..olur ama bu dönemde upgrade 500 lirayla yapılmaz...
Oyun amaçlı upgrade edicem tabii ki. Ekonomik sebeplerle en fazla 500 liraya çıkabilrim. Olduğu kadarıyla en fazla nası bi şeyler alabilirim, bu kadarıyla en fazla ne yapabilirim siz bana onu söyleyin.
Malesef 500 Ytl'ye oyun sistemi kurmak çok zor.Düşük bir sistem toplasak bu sefer de sizi yarı yolda bırakır.En iyisi bütçeyi biraz daha arttırın.Düzgün bir sistem kuralım derim ben..
2000ytl ye süper bir kasa kurabilirsin.yazı bekle istersen belki fiyatlar düşer.şahsen bende öyle yapacağım.
selim9192000ytl ye süper bir kasa kurabilirsin.yazı bekle istersen belki fiyatlar düşer.şahsen bende öyle yapacağım.Zaten 2000YTL'si olsa burda ne işi var...Arkadaşım 500YTL'ye sıstem toplanır toplanmasına ama senı hıc memnun etmez..
Peki o 500le toplanabilcek sistemi yazar mısınız lütfen? Hiçbir sistem önerisi yapmadınız marka model vs. Bir de anakart ile işlemci dursa (onlar da ii diil ama diğerlerine göre nispeten ii) sadece ekrant kartı, ram ve hsrddisk alsam neler alabilirim? Bu arada yeni üye olduğum halde gösterdiğiniz ilgi için teşekür ederim Bu ikisini de cevaplarsanız memnun olurum.
ekran kartını AGP 1950pro alabilirsin,ram i 1gb yap zaten 2gb yapsan ileride elinde kalır...harddiskini de WD250gb al yola devam et...
oncelıkle selam arkadasın bu sıteye ben de yenı uye oldum
ama sana bır onerım var
ben asos amd 2600+ 128 ekrankartı 80 gb hartdıs frısby kasa 512 ram bırde bakan koltugu 500 ytl ye aldım
ama ıkıncı el olsun benı ıdare edıyor
su ana kadar butun oyunları oynadım dıyebılırım 2 tane harıc
NFS prostreet ve pes 2008
bence sende kapanan yada kapanacak ınternet kafelerde ara
belkı oralarda bulabılırsın
valla bi 500 ytl ye 0 sistem toplamak cok zor benim sana önerim bi 256 lık ram daha al şimdilik idare et paran cok olunca sana adam gibi sistem önerileri yaparız.ya da hiç bişi alma şimdilik şöyle bi 800 falan biriktir e2140 işlemci hd2400pro ekran kartı frisby kasa ne biliim 160gb hd falan adam gibi 0 sistem toplarız.
sysvalla bi 500 ytl ye 0 sistem toplamak cok zor benim sana önerim bi 256 lık ram daha al şimdilik idare et paran cok olunca sana adam gibi sistem önerileri yaparız.ya da hiç bişi alma şimdilik şöyle bi 800 falan biriktir e2140 işlemci hd2400pro ekran kartı frisby kasa ne biliim 160gb hd falan adam gibi 0 sistem toplarız.hd2400pro toplayalım diyerek arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim..şu anda piyasadaki DX10 kartlardan en kötülerinden biri dediğiniz kart..160gb hdd falan bence az gelir ilerisi için en az 250..ancak böyle adam gibi bir sistem olabilir bilgisayarınız...