Arkadaşlar her ay ortalama 5-6 gb upload yapılıyor bilgisayarımdan.Bu internet hızımı ekiler mi ? Evet ise pc mi uploada nasıl kapatabilirim,tabi mümkünse... Şimdiden teşekkürler..
Upload internetimi yavaşlatır mı ?
bir upload pek yavaşlatmıyor ben bir defasında 8 farklı adrese aynı anda upload yapıyordum 4 de inme işlemi vardı inme hızı 2 kb lere düştü upload hızı yükselmişti yavaşlatıyor açıkçası...
tıklar tıklamaz tarayıcıyı açıp google iletişim kuran bilgisayar tarayıcıya tıkladığımda google arıyordu
nasıl kapatacağın konusunda bilgim yok
Arkadaşlar her ay ortalama 5-6 gb upload yapılıyor bilgisayarımdan.Bu internet hızımı ekiler mi ? Evet ise pc mi uploada nasıl kapatabilirim,tabi mümkünse... Şimdiden teşekkürler..Yazdığınız şeyden hiç birşey anlamadım. Senin haberin olmadan senin bilgisayarından biri ayda 5-6 gb upload yapıyor öyle mi? Nereye ne gönderiyor?
galiba internetinde birden çok bilgisayar ağı var
bunları engellemek istiyor interneti kendi kontrolüne almak istiyor olabilir..
arkadaşlar bende tam olarak anlam veriyorum dersem yalan.örneğin zamunda dan her ay download ve upload oranlarımı görebiliyorum.zamunda da her ay uploadım 5-6 gb olarak görünüyor.mesela ares kullanıyorum,muhtemelen ordan da upload gerçekleşiyor.Umarım anlatabilmişimdir.Bende pek bilgi sahibi olmadığım için sizlere danışmak istedim.
arkadaşlar bende tam olarak anlam veriyorum dersem yalan.örneğin zamunda dan her ay download ve upload oranlarımı görebiliyorum.zamunda da her ay uploadım 5-6 gb olarak görünüyor.mesela ares kullanıyorum,muhtemelen ordan da upload gerçekleşiyor.Umarım anlatabilmişimdir.Bende pek bilgi sahibi olmadığım için sizlere danışmak istedim.Tamam. Şimdi anlaşıldı...Ares dosya paylaşım programı... Onun paylaşımını kapat veya paylaştığın klasörün içinde birşey tutma. Ayrıca bu tür programları işin biter bitmez kapat açık kalmasın.