uploaded.to Download Blocked (ip) Sorunu
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 10
203 mesaj
Modeme rest atıp farklı ip adresi ile denedin mi ? Denediysen ve olmadıysa mac banda yemiş olabilirsin.Mac adresini değiştirip birde öyle dene google amcaya sor baktın olmadı türkçe müşteri desteği varsa ara sor yada e mail at.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Modeme rest atıp farklı ip adresi ile denedin mi ? Denediysen ve olmadıysa mac banda yemiş olabilirsin.Mac adresini değiştirip birde öyle dene google amcaya sor baktın olmadı türkçe müşteri desteği varsa ara sor yada e mail at.Umarım yardımcı olabilmişimdir.modemi aç kapa aç kapa folloş oldu zaten.bozuldu bozulacak...ip için hotpot shield kullanıyorum ama bir fayda vermedi.yinede sağol önerilerin için.mac adresi değiştirilebiliyor mu?
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Kapalı Hesap
3,759 mesaj
bu olabilir işte abi sağolasın:)sen kullanıyor musun?Bir defasında kullandım aynısı oldu banada sonra premium aldım oda bitti salıya yeni alacağım nasib olursa
Bu durumdan şöyle kurtulursun Format
Ben öyle kurtuldum site banı ip adresine vermiyor sadece HDD'le ipine atıyor yani başka bir modemlede bağlansan yine anlar senin geldiğini hem modem hemde hdd nasibini alıyor modemide resetle..
Bi adı vardı bu banın ama aklımada gelmedi meret :D
Eğer tekrar girmek istiyorsan o siteye işletim sisteminin kurulu olduğu diski güzel bi biçimlendir yüzde yüz gireceksin sonrasında :)
Nettede arayabilirsin belki formatsız çözümüde vardır
Bu arada 1 aylık alacağım 130 gb'lık dosyalar var onları indireceğim işim bitince ul.todan dosya indirmek isteyene veririm dosyaları indirdikten sonra ul.toyla işim olmaz daha :D
Paylaşmak özgürlüktür
Edit;Son Düzenleme: Kapalı Hesap (199682) ~ 16 Nisan 2012 00:19
Bir defasında kullandım aynısı oldu banada sonra premium aldım oda bitti salıya yeni alacağım nasib olursahay Allah razı olsun senden abi ya bir sen cevap verdin koskoca internette çok sağol formattan başka bir çaresi yoksa yazık olacak o kadar program yüklüydü.ilginç bir şey hddye ne yapabilirlerki, belki bulurum çözümü biraz daha araştırayaım.ul.to lazım olursa isteyebilir miyim:)?
Bu durumdan şöyle kurtulursun Format
Ben öyle kurtuldum site banı ip adresine vermiyor HDD'ne atıyor yani başka bir modemlede bağlansan yine anlar senin geldiğini
Bi adı vardı bu banın ama aklımada gelmedi meret :D
Eğer tekrar girmek istiyorsan o siteye işletim sisteminin kurulu olduğu diski güzel bi biçimlendir yüzde yüz gireceksin sonrasında :)
Nettede arayabilirsin belki formatsız çözümüde vardır
Bu arada 1 aylık alacağım 130 gb'lık dosyalar var onları indireceğim işim bitince ul.todan dosya indirmek isteyene veririm
Paylaşmak özgürlüktür
Kapalı Hesap
3,759 mesaj
hay Allah razı olsun senden abi ya bir sen cevap verdin koskoca internette çok sağol formattan başka bir çaresi yoksa yazık olacak o kadar program yüklüydü.ilginç bir şey hddye ne yapabilirlerki, belki bulurum çözümü biraz daha araştırayaım.ul.to lazım olursa isteyebilir miyim:)?TAbi dostum alıym ben dosyalarımı 1 2 günde çekerim geri kalanı ihtiyacı olan kullanırSon Düzenleme: Kapalı Hesap (199682) ~ 16 Nisan 2012 00:50