win 7 cd ürün anahtarının yazılı olduğu kapağı kaybettim. şimdi format atmam gerekiyor fakat ürün anahtarını bulamıyorum malesef. girdiğim ürün anahtarı bilgisayarın hangi dosyasında kayıt altına alınıyo acaba. ACİL YARDIM LÜTFEN<
ürün anahtarı bulma
Everest adlı yazılım ile görüntüleyebilirsin.
çoğu zaman bilgisayardaki etiketle windows'taki key aynı olmaz üreticiler katılımsız cd'lerle kurarlar windowsu toplu oem sözleşmeli lisansı ile de aktivasyonu yaparlar.Bu sizi aldatmasın
Zaten orjinal windows key kabul etmiyor konularının çoğu bu yüzden açılıyor.
Eliniz de gerçekten bir orjinal windows cd'si carsa (üzerinde microsoft windows 7) yazan bu key etikette ki key ile aynıdır.
Eğer Casper,acer veya hp logoları var ve recovery dvd yazıyor ise keyler genelde windowstaki keylerle aynı değildir.Bu durumda etiketteki key göstermelik oluyor.
Yanlız anlattığım bu iki ihtimalde windowsunuzu lisanslamanıza engel teşgil etmez.Yani daha önce nasıl aktivasyon yapılmış olursa olsun
Çok teşekkürler arkadaşlar, her iki yazılımda buldu ürün anahtarını. çok işime yaradı gerçeken, hemen yazılım arşivine ekliyorum lazım olanlara bende yardımcı olurum belki birgün. tekrar tşkr ederim ilginiz için.
sağlıcakla kalın..
arkadaşlar everset yazılımıyla rün anahtarına baktığım zaman Ürün Anahtarı D4F6K- [ TRIAL VERSION ] bu şekilde karşıma çıkıyo n eyapmalıyım acil yardım bekliyorummm
arkadaslar benımkı home premıum win7 ben urun anahtarını degıstırmek ıstıyom napmalıyım ltfn yardım ??
bende trial version(deneme versiyonu) yazıyor format atıcam atamıyorum aacil yardım lazım
win 7 cd ürün anahtarının yazılı olduğu kapağı kaybettim. şimdi format atmam gerekiyor fakat ürün anahtarını bulamıyorum malesef. girdiğim ürün anahtarı bilgisayarın hangi dosyasında kayıt altına alınıyo acaba. ACİL YARDIM LÜTFEN<belki birilerine lazım olur windows 8 anahtarını gösteriyor (şuradaki ile aynı anahtar)
:
magical jelly bean keyfinder
Son Düzenleme: kiro ~ 07 Şubat 2013 13:23