Arkadaşlar ben Teknosa'dan Laptop aldım. Windows 7 Home Premium lisansı geldi. 2 ay geçti. Yeni disk oluşturmak için format attık. Ama şimdi PC nin altındaki ürün numarasıı kabul etmiyor :( Yardım lütfen..
ürün numarasıı kabul etmiyor
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.yeni disk oluşturmak için formata gerek yoktu.Disk yönetiminden 10 dk'da yapabilirdiniz
Yok. Home Premium. Doğru herşey :S
Onlar CD vermedi ki :S Build öemli oluyor mu ? Ben 7100 RC gibi bişi yükledim.
7100 biteli 4 ay oluyor.Gayet doğal kabul etmemesi
Onlar CD vermedi ki :S Build öemli oluyor mu ? Ben 7100 RC gibi bişi yükledim.RC (Release Candidate) sürümü bi anlamda BETA sürümü olarak düşünülebilir. Uymaması normal, ayrıca bu işletim sistemi Ticari Sürüme göre bir çok eksik barındırır. Herhangi bi yerden bi kopya indirip tekrar kurun, etiketteki ürün kodunu girin.
7100 sürümünü nerden buldun asıl onu merak ettim :D
biraz zahmetli olacak ama bu bi öneri sonuçta
perfectxp.com'dan bi windows 7 indir indirirken JDownloader kullanabilirsin.
sonra indirdiğin amajı dvd ye yazdır kur gitsin hem orjinal olur(kaçak ama sonuçta orjinal :) )
hem kafan rahat eder bu saatten sonra iade mi edecen ??
biraz zahmetli olacak ama bu bi öneri sonuçtaKaçak ama orjinal nsl oluyor? ;)perfectxp.com'dan bi windows 7 indir indirirken JDownloader kullanabilirsin.
sonra indirdiğin amajı dvd ye yazdır kur gitsin hem orjinal olur(kaçak ama sonuçta orjinal :) )
hem kafan rahat eder bu saatten sonra iade mi edecen ??