Sürücüyü Kontrol ETTİM Bağlantıları yerinde gözüküyor.USB 2.0 girişimdede aynı sorunu yaşıyorum.Üstteki/CD-ROM'da kapağı açılırken takılma yapıyor.Neden olabilir çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Son Düzenleme: Hallederiz_87 ~ 07 Kasım 2008 23:20
Sürücüyü Kontrol ETTİM Bağlantıları yerinde gözüküyor.USB 2.0 girişimdede aynı sorunu yaşıyorum.Üstteki/CD-ROM'da kapağı açılırken takılma yapıyor.Neden olabilir çözüm önerilerinizi bekliyorum.
CD-rom'a en basitinden içini açıp hava üfleme cihazıyla tozunu alabilirin.olmazsa o kapağın açılış kısmına iice bak engelleyen takılan bişi olabilir.!!!
Hallederiz_87Şu toz alma işini biraz daha açabilirmisin.kardeşim açacak bişi yok alacaksın eline yıldız tornavidayı vidaları tek tek sökeceksin(ama garanti varsa sakın açma garanti dışı kalır)...
sonra elektrikli süpürgeyle ordaki tozları dikkatli bir şekilde iice çekeceksin yada komprasör yardımıyla açık alanda tozu dışarıda atabilirsin...bu şekilde
yardımcı olabildiysem ne güzel...
Biosa girip flopy nin enablemi disablemi olduğunu kontrol et en iyisi bios ayarlarını defaulta çek.
KraLeADeRkardeşim açacak bişi yok alacaksın eline yıldız tornavidayı vidaları tek tek sökeceksin(ama garanti varsa sakın açma garanti dışı kalır)...Yaa dediğin gibi yaptım/Ben orada fazla bi toz görmedim/CD-ROM Temizleyici (CD)Varmış bulabilirsem bide onu denemeyi düşünüyorum.
sonra elektrikli süpürgeyle ordaki tozları dikkatli bir şekilde iice çekeceksin yada komprasör yardımıyla açık alanda tozu dışarıda atabilirsin...bu şekilde
yardımcı olabildiysem ne güzel...