yeni yazıcı aldım, yükledim hatta deneme yazısını da yazdım. Bir kaç saat sonra açtığımda usb aygıtı tanınmadı diyor. Hangi porta takarsam takayım aynı uyarı, çıldıracağım.
usb aygıtı tanınmadı
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj
sistemin sp2 değilse derhal yükselt yazıcıyı kaldır tekrar kur. Usb portunda baska usb aygıtlar dene webcam falan filan bu sorun sık karsılasılan nedeni belirsiz bi sorundur. genelde sistem yıprandıgında format dönemi yaklastıgında olusur. Ama sistemin daha yeniyse bahtsızsın ne diyeyim. 10 senelik pc teknik servisim hala basıma geliyo hala ne yapacagımı bilmiyorum
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
teşekküt ederim. Bu gün yazıcıyı iade etmeye 100 km arabamla gittim. Yolda radara yakalandım ve 80 ytl ceza yedim. yazıcıyı 187 ytl ye almıştım. bu mesele bana pahalıya patladı.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
3,373 mesaj
deliediteşekküt ederim. Bu gün yazıcıyı iade etmeye 100 km arabamla gittim. Yolda radara yakalandım ve 80 ytl ceza yedim. yazıcıyı 187 ytl ye almıştım. bu mesele bana pahalıya patladı.arkadaş,yanlış anlama ama yazdıklarını okuyunca çok güldüm.trajikomik bir olay cidden.geçmiş olsun diyelim.hadi iyi geceler