Merhaba. Yeni bir USB bellek aldım. Acaba "portable" (taşınabilir) programları USB bellekten çalıştırıp istediğimiz bilgisayarda kullanmak için herhangi bir programı USB'ye yüklemek gerekli mi? Gerekliyse hangi programı yüklemeliyim?
USB belleklere herhangi bir program gerekli mi?
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
124 mesaj
Son Düzenleme: doing ~ 09 Nisan 2008 23:17
Yıllanmış Üye
353 mesaj
Taşınabilir programlar ile neyi kastettiğini anlamadım ama Win. 2000/XP'den itibaren herhangi bir program gerekmez bilgisayar çıkarılabilir disk olarak tanır ve harddisk gibi kullanabilirsin rahatlıkla.
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
Tıkla çalıştır tarzı kurulumsuz programları flaş diski takınca menü şeklinde otomatik tanınmasını ve açılmasını sağlayan PortableAppsSuite gibi yazılımlar var lakin bence bunlar oldukça gerkesiz.Bunlarla uğraşmak yerine programınızı flaş diskinize atın exe dosyasını tıkladığınızda zaten çalışacaktır.
Yıllanmış Üye
176 mesaj
Win98 için tanıtıcı programlar kullanmak gerekiyor,nette bulabilirsin
khramnTıkla çalıştır tarzı kurulumsuz programları flaş diski takınca menü şeklinde otomatik tanınmasını ve açılmasını sağlayan PortableAppsSuite gibi yazılımlar var lakin bence bunlar oldukça gerkesiz.Bunlarla uğraşmak yerine programınızı flaş diskinize atın exe dosyasını tıkladığınızda zaten çalışacaktır.Bence hiçte gereksiz değil. Ben paşa paşa kullanıyorum. http://portableapps.com/suite sayfasında PortableAppsSuite in 3 tane verisyonu var Bunlardan birini kurabilirsin.
Base Edition versiyonunda sadece PortableAppsSuite yazılım var Diğer 2 seçenekte ise PortableAppsSuite yazılımın yanısıra çeşitli uygulamalar da var.Son Düzenleme: soulmy ~ 10 Nisan 2008 21:32