elimde 2. tane bilgisayar var (laptop/masaüstü) masa üstü bilgisayarın dvd rom u bozuk şuganda içinde 1 tane ide 40gb hdd var ben buna windows 7 kurmak istiyorum elimde 16 gb flash disk ve windows 7 format dvd si var bilgisayar açılmıyor usb yi nasıl laptopta hazırlıyıp masaüstü ne format atabilrim not: masa üstü bilgisayar da işletim sistemi kurulu degil
Usb Den Nasıl Format Atılır ?
Buraya bakabilirsin : https://www.chip.com.tr/haber/wi ... en-kurun_12496.htmlmasaüstünde işletim sistemi kurulu degil laptopta yapsam masa üstü görür mü ?
Son Düzenleme: syndicate_06 ~ 01 Haziran 2013 18:01
çok karışık ya daha kolay bir yolu yok mu
Windows bu diske yüklenmez.Bu bilgisayarın donanımı önyükleme yapmayı desteklemeyebilir.Disk denetleyicisinin bilgisayarın BIOS'unda etkinleştirildiğinden emin olun. diyor bunu çözümü nedir
Arkadaşım WintoFlash'ı tavsiye ederim ben. Kullanımıda kolay. İnternette araştır biraz nasıl hazırlanacağını bulursun. Bilgisayarını başlatırken biosa gir boot seçeneklerinden önce USB yi görecek şekilde seç.sonrada normal formatını at.
usb den açılabilen windows 7 kurabilsem yapıcam da yapamıyorum işte hdd de yeni alan oluşturmam lagzım
format dvdsindeki dosyaları masaüstünde "kurulumdosyalari" adında bir klasöre at sonra https://www.chip.com.tr/forum/win ... ivideo_t242886.htmlburdakileri uygula umarım karışık gelmez. usb den boot lu yapabilmen için önce dosyaları iso ya çevirmen lazım sonra bootlu usb yazması kolay
Bu program ile çok kolay yapabilirsin. İnternette güvenilir link bulamadım o yüzden ben upload ettim. Tıkla
Kullanımı çok kolay zaten, ISO'yu seçiyorsun, diski seçiyorsun ve kendisi Bootable USB'yi oluşturuyor. Sonrası normal format.
Bu program ile çok kolay yapabilirsin. İnternette güvenilir link bulamadım o yüzden ben upload ettim. Tıkla
Kullanımı çok kolay zaten, ISO'yu seçiyorsun, diski seçiyorsun ve kendisi Bootable USB'yi oluşturuyor. Sonrası normal format.teşşekürler ama olmadı şu hatayı verdi
usb den açılabiln bi işletim sistemi buldum herşek oke pc açıldı ama hdd yi görmedi
format ekranına geldim format atıcam hdd de alan oluşturmam lagzım alan oluştururken hata vermişti hatyı tam hatırlamıyorum şimdi sorna usb den açılabilen bi işletim sistemi bulmuştum pc açıldı o işletim sistemi ile ama sadece usb yi gördü hdd yi görmediResim atabilirsen nerede kaldığını yardımcı olabiliriz büyük ihtimal ACHI sürücülerini sormuştur.