Ben kendimce bi soğutma yapmak istiyorum USB den güç alarak elimde oyuncak arabadan söktüğüm motor var usb den güç alıp çalıştırdım fakat windows kendini yeniden başlatıyor sakıncalı bişeymi yapıyorum acaba ?
USB'den soğutma ?
Bu tür ayarlarlamalar yapmak biraz thlikeli olabilir bir kısa devreyle bilgisayara çok zarar verebilirsiniz elektrikten anlayan biri ile yapıla bilir.
Benim fikrim bunu usb den yapmaman en akıllıcası bunu ayrı bir adaptör ile yapman bileceğin gibi adaptörler yaklaşık 4 5 volt üretirler bu bir motoru çalıştırmak için gayet yeterli bir güç.Eğer nasıl yapılacağı konusunda aklında bir fikir yoksa sana anlatabilirim.
bence elektrik için usb kullanmak yerine şarj adaptoru kullan.
benim modemim çok ısınıyordu. o yüzden gittim normal kasa fanı aldım. sonra o kasa fanını modemin havalandırma yerine koyup telefon şarj adaptorune bağladım şimdi gayet güzel çalışıyor.
arkdasların dedıgı dogru elektırık sıstemlerınden oldukça ıyı anlayan bırı olarak bır dAHA BOLE YAPMA DERIM BASKI DEVRELER UZERINDE SICAKLIKLAR ARTMAYA BASLAYINCA BASKI DEVREDE ERIMELER BASLAR BASKI DEVRE BIR KEREYE MAHSUSU YAPILABILDIGI IÇIN ANAKARTINI DIREK ÇOPE ATARSIN BUNUN DISINDA KASLAR BELLI OZELLIKLER DOGRULTUSUNDA YAPILMIS VE FAN TAKILMISTIR SENIN FAN TAKMAMN HIÇ BI SEYE YARAMAZ HAVA SIRKULASYONU GERÇEKLESMEZ