USB'ye windows kurulumu olur mu?4gb kapasiteli bir flash diskim var.Flas diskime windowsu kurup başlatabilirmiyim?Nasıl yapabilirim bilgisi olan var mı?Umarım vardır...Şimdiden teşekkürler
USB Flash Disc'e Windows kurulumu?
USB'ye windows kurulumu için önerdiğin programı kurdum.Her şeyi not da yazıldığı gibi yaptım ama olmadı!
Açılışta hata veriyor.Sebebini söyleyebilirmisin?
Ne hatası verıyor onu yazarsan guzel olur
"bir sorunla karşılaştı ve başlatılamadı" diye bir yazı beliriyor.
ben aynen denemiştim olmuştu.
acaba işletim sistemimi uymadı.
Evet dün bende denedim gayet güzel çalışıyor.Flash disk ini önce biçimlendir tamamen ne var ne yok sil sonra dene.
teşekkürler ,biçimlendirince oldu;ama benim istediğim bu değil di!Benim isdediğim bilgisayarı ilk başlatırken winxp nasıl başlıyorsa öyle başlatmak.Yani windowsun altında bir windows istemiyorum.Flash diski hdd gibi kullanamazmıyım?Böyle bir şey yapılabilir mi?Çok mu şey istiyorum acaba?
nzax_mteşekkürler ,biçimlendirince oldu;ama benim istediğim bu değil di!Benim isdediğim bilgisayarı ilk başlatırken winxp nasıl başlıyorsa öyle başlatmak.Yani windowsun altında bir windows istemiyorum.Flash diski hdd gibi kullanamazmıyım?Böyle bir şey yapılabilir mi?Çok mu şey istiyorum acaba?kasma oldu mu?
cevap vermek zorunda değilsin.Ukalalık yapmaya gerek yok.Bilmiyorsan cevabını da başkasına sakla.
nzax_mcevap vermek zorunda değilsin.Ukalalık yapmaya gerek yok.Bilmiyorsan cevabını da başkasına sakla.insanoğlu işte önce konu açarsınız, işiniz bitincede satarsınız.sana yardımcı olmak için link vermişim.belki yardımım dokunur diye.senin verdiğin cvba bak ya.bu sana yakıştı mı.kasma olup olmadığını sorduk.şimdi bunun ukalalıkla ne ilgisi var.olamaz mı yani.belki bende 4gb satın alcam ondan soruyom alala.sen konu açacağına önce yorum yapmasını öğren.
bizde konu açıyoruz, bizede gereksiz yorum yapan oluyo ama biz hiçbirine ukala demiyoruz.saygı herşeyden önce gelir.
rumuzum matrax diyede, matrak geçiyorum sanmayın.kıl olurum böle şeylere.al sana bi cvp daha...
ayrıca yorumuma cvp vermek zorunda değilsin.ukalalık yapmaya gerek yok...
Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 31 Mart 2008 21:09
heralde yanlış anlaşılma oldu konu ne olursa olsun bir insan bana böyle cevap verdiğinde (kasma olurmu) dediğinde bende yanlış anlarım o cümle başka anlamlara çekilebilir halbuki matrax551'in verdiği cevap iyi niyetli cevaptır böyle durumlarda yanlış anlaşımlara maruz kalınabilir halbuki cevap yazarken daha açıklayıcı cümleler kurarasak bu tür olaylar yaşanmaz
o zaman bizde yetkilere söleyelim.anlama güçlüğü çekenler için ayrıca online kurs açsınlar olur mu.
1gb da kasıyo, ondan sordum kasma olayı oldu mu diye.hem niye sorduğumun çokda bir önemi yok.belliki bi işimiz var ki soruyoz.sonuçta buraya bişeyler öğrenmeye geliyoruz.
malum konumuz 4gb lı flash disk, bilgisayar veya yazıcı deil..bunda anlaşılmayacak bişey yok.biz yorumu çince mi yapıyoz.
yorumuma cvp vermek zorunda deilsiniz.ukalaık yapmaya gerek yok.
Beyler uzatmanın anlamı yok matrax'ın demek istedigi ortada belli ki yanlıs anlasilma olmus.Lafın altında kalmama sevdasına cikmaza sokmamak gerek.Elbette yanlıs anlasilma olabilir...
Kurulduğunu duymuştum;ama henüz uygulamadım..Zaten arkadaş yardımcı olmuş...