Arkadaşlar pc me bir bilgisayar kolu aldım takıyorum usb yerine ama usb aygıtı tanınamadı diyor bana yardımcı olursanız sevinirim
USB Gamepad Tanınmıyor.
Ya usb sürülerinizde proplem vadır yada aldığınız kolda. Kolu başka bilgisayarda deneyin (muhtemelen ondada çalışmayacaktır, kablosunda kopma vardır) çalışmazsa iade edin.
yanında cd falan verdiler mi anlattığınız donanım sanırım bir joystick cd ile donanımı pc ye tanıtacaksınız sonra donanımı takıp oynayacaksınız
carl246yanında cd falan verdiler mi anlattığınız donanım sanırım bir joystick cd ile donanımı pc ye tanıtacaksınız sonra donanımı takıp oynayacaksınıNe gibi bir cd bu cd nin içindeki dosyayıları intte verilmiyormu bu cd nin adını söylermisin biliyorsan bu cd inin içindeki programı hangi sitede bulabilirim
aldığın donanımın yanında cd vermiş olmaları lazım ilk önce cd yi pc yükleyeceksin sonra donanımı bağlayıp yeni donanım sihirbazından pc ye yükleyeceksin bu şekilde donanımın çalışması lazım bendede joystick var direksiyon bu şekilde çalıştırdım
Gerek yok o cd ye bende de usb joystick var ama cd yi yüklemedim.O cd sadece dual shock kollar için titremeyi sağlıyor.Normalde tanıması gerekir pc nin.Tüm girişleri demeyin olmazsa değiştirip yenisini alın.
bende aldım usb gemepad benimki heme gördü tanıdı pc yi yeniden balatıp denedin mi?
cd sini tanıt
arka portları kullan
pc ye reset atıp tekrar dene
kolu başaka bi pc de dene çalışıyorsa portlarda çalışmıyorsa kolda sorun vbardır
BİLGİSAYARCIYA GİTTİM BANA TAKINCA NE DİYOR DEDİ BENDE USB TANINAMAIYOR DEDİM HEMEN KOLLAR BOZUK DEDİ BÖYLE BİŞİ OLABİLİRMİ VEDE TAKINCA KÜÇÜK BİR KIRMIZI LAMBASI NAORMALDE TAKINCA YANMASI GEREKİR DEİL Mİ AMA BENDE Dİ PC YE TAKINCA YANMADI VE SİZİN DEDİĞİNİZ CD BENDE BU NASIL BİR CD Kİ?