Usb Harddisk e Windows Kurmayı Bilen Varmı ? :(

Bluesahin
19-04-2006, 04:49   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Arkadaşlar Usb Harddisk e Windows Kurmayı Bilen Varmı ? Ben Kuramadım da :( ama kuranlar varmış nasıl kuruluyor bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum.

Bios destekliyor usb 2.0 dan boot a ayarlıyorum cd den başlatıyorum windows u kuruyor fakat kurulum bitince windows u açarken mavi ekran geliyor sonra reset atıyor.

Hatta normal hdd ile çakışabileceğini düşündüm Notebook un normal hdd sini söktüm usb den tekrar kurdum, kurarken herşey normal kurulum bitince windows açılır gibi yükleniyor sonra tam açılacak derken mavi ekran reset.

killer_burhan
21-04-2006, 09:41   |  #2  
Taze Üye
3 mesaj

slm merhaba bende senın gıbı usb hdd ye sıstem kurmayı denedım ama bence buna ımkan yok ben arastırdım kurabılen bırını goremedım[:I]

TuncaBozkurt
21-04-2006, 11:21   |  #3  
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj

USB harddiski bilgisayarın işletim sistemsiz tanıması mümkün değil.

Bluesahin
21-04-2006, 23:51   |  #4  
OP Taze Üye
2 mesaj
tuncab
Merhaba yukarıdada belirttiğim gibi yeni pc lerin biosun da öyle bir destek var "Notebook un normal hdd sini söktüm usb den tekrar kurdum, kurarken herşey normal kurulum bitince windows açılır gibi yükleniyor sonra tam açılacak derken mavi ekran reset."

Yani bilgisayar bios tan Hdd yi görüyor boot ta ediyor fakat ilk hdd ye windowsu kurarsınız ya format atar sonra dosyaları yükler işte o bölümü bile bitiriyor sonraki açılışta windows XP ekranı geliyor yükleniyor tam açılacak derken mavi ekran.

vistacıgork
16-04-2007, 15:50   |  #5  
Yıllanmış Üye
129 mesaj
Bluesahin
tuncab
Merhaba yukarıdada belirttiğim gibi yeni pc lerin biosun da öyle bir destek var "Notebook un normal hdd sini söktüm usb den tekrar kurdum, kurarken herşey normal kurulum bitince windows açılır gibi yükleniyor sonra tam açılacak derken mavi ekran reset."

Yani bilgisayar bios tan Hdd yi görüyor boot ta ediyor fakat ilk hdd ye windowsu kurarsınız ya format atar sonra dosyaları yükler işte o bölümü bile bitiriyor sonraki açılışta windows XP ekranı geliyor yükleniyor tam açılacak derken mavi ekran.

bu imkansız bişeyySoruGülümseme

BOOMFUNKMCS
16-04-2007, 17:09   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
3,373 mesaj

https://www.chip.com.tr/forum/us ... miyorum_t27631.html