-USB ile 2 bilgisayarı nasıl birbirine bağlarım???
-neler lazım???
-bağladıktan sonra neler yapabilirim???
teşekkürler...
-USB ile 2 bilgisayarı nasıl birbirine bağlarım???
-neler lazım???
-bağladıktan sonra neler yapabilirim???
teşekkürler...
Benim bildiğim ethernet kartıyla ve kablosuyla 2 bilgisayar birbirine bağlanabilir..
CU_GS7Benim bildiğim ethernet kartıyla ve kablosuyla 2 bilgisayar birbirine bağlanabilir..
Herhangi bir işlem basamağı yada altenatif bir yol tarif edebilecek var mi???Ayrica USB coklayici cihazlar ise yarar mi???
ethernet karti üzerinden bağlanti icin utp kablo baglanti türü nasil olmalı???
Usb ile bilgisayarı birbirine baglasan bile veri alışverişi ethernet kadar hızlı olmaz.Hele service Pack 1 ise bekle bekle bitmez.Ethernetin yoksa bi ethernet kartı al.20-25 ytl bişey.
usb den anca bir devre yardımıyla bilgi alıp verebilirsin üstteki yazının son cmlesinide uyğuluyabilirsin son cümleyi tercih et
İki bilgisayarı Ethernetten nasıl bağlarız? Ethernet girişlerini rj 45 kablosuyla başlasak yeter mi ayara falan gerek yok mu? "Ağ bağlantılarından ev veya küçük işyeri ağı kur" dan mı yapacaz ayarı?
bu işler için özel ethernet kartı olan ve iki tarafında usb girişi olan kablolar var CD'sini tanıtıyon ve kuruyon. Bende var ama hiç denemedim.Aksam fotosunu koyarım.
arakdaş lar udb baglantı olayı riskili cunkü usbe girişlerinde 12 ve 3 volt daimi devere akımvar direk olarak baglnırda pc zarar gorebilir bu iş için en iyisi en hızlısı pc eternet cıkışından birbirine balamalıdır ve her 2 pc de ayrı ayrı ip verilmelidir
geçenlerde yaptım, başarıyla uyguladım. iki bilgisayarı ethernet kartlarından, ethernet kablosuyla birbirine bağladım. iki pc'de de vista yüklüydü. ağ ve paylaşım merkezinden direkt olarak gördü. gerekli paylaştırma ayarlarını, paylaşılan klasörlerin ayarlarını yaptım. ve formatlayacağım notebook'un içindeki 60 gb. datayı bir buçuk saat gibi bir zamanda aktardım. herhangi ev-işyeri ağı kurmadan otomatik gördü. tabi ağ adı workgroup gibi aynı olması gerekiyor. ondan bahsetmiyorum bile. buradaki püf nokta, cat5 kabloyu çapraz bağlayacaksınız. düz bağlarsanız görmüyor birbirini bilgisayarlar. yani ağı görüyor, ağ bilgisayarlarını görmüyor.
arkadaşlar bende ufak pcde win98S yüklü anapcdede win xp pro,herikisindede ethernet kartı mevcut birde croskablo var bir tarafı usb diğer tarafı ethernete uygun bu durumda her iki pcyi nasıl ve hangi programla birbirine bağlarım?
Arkadaşlar Cross (Çapraz) dediğimiz bağlantı ile direkten bağlantıyı sağlayabilirsiniz . Fakat IP numaralarınız ayrı olması gerekmektedir. Çalışma grubunuzun aynı şekilde ayarlayınız Örn: WORKGROUP olabilir . Zaten kayıtlı olan da bu . Cross bağlantı için resimli anlatım için tıklayınız.. http://www.ryodizayn.com/oruc/cross.jpg